zengin sarısı diye bir şey var mı?

twitter’dan geliyorum süslüler pelin akilin ikizlerini tartışıyorlardı altında da başka ünlü çocuklarını atmışlardı. gerçekten ana esmer baba esmer çocuk sapsarı bu nasıl bir çekinik gen ki hep zenginlerde ortaya çıkıyor sjsjsjd benim de babam sarışın renkli gözlü ama ben değilim fakir olunca çekinik gen gelmem mi diyor nedir bu işin sırrı? bu arada şimdi biyoloji dersi verecekler alırım bir dal çünkü en son lise1de gördüm on yıl önce linçlemeyin çocuklarımın renkli gözlü olma oranı nedir onu deyin hele

1. Gelir düzeyi arttıkça çocukların tipleri de güzelleşiyor diye uzun bi flood vardı Twitter'da okudukça gülmüştüm bir yandan da hak vermiştim. Bana göre de zengin sarısı diye bir şey var. 😁

2 ocak 2021 14:38

2. Ahahaha bende ordan geliyorum az önce okudum altında da yorum olarak bi biyoloji öğretmeni şartlar iyileştiğinde çocukların sarı doğduğunu falan yazmış.. bitolojik olarak böyle bir şey mümkün değil çekinik gelen gen vardır anne babada

2 ocak 2021 14:40

3. temel bilimler alanında çalışan biri olarak ben de buna inanıyorum sjsdjdk tabiki genetik başka bir şey ama benim de hep dikkatimi çeker, değişik. benim babam sarışın annem kumral ben koyu buğday esmer arası... neyse biz ultra fakirmişiz demek :d

2 ocak 2021 14:41

4. o floodu atabilir misiniz

2 ocak 2021 14:45

5. ne seviyesiz insanlarsınız ya a4, aynen sütçüdenim ve senin 3 iq anca bu kadar mizaha imkan veriyor. geçmiş olsun sana ve senin gibi tüm beyinsizlere.

2 ocak 2021 14:46

6. Turkiyede dogan cocuklarin cogu zaten cocuklugunda sarisin olmuyor mu? Ve bir cogunun da yasi ilerledikce saclari koyulasiyor zaten. Benim kucuklugumde 3-4 yasima kadar saclarim beyaz gibiydi isvecli cocuklara benziyordum. Ailem de esmer degil acik tenli acik kumral-kumral arasi hatta sarisin da var akrabalarda. Ama ben bile sari kalmadim saclarim su an acik kumral. Cocuklarin sari sacli olmalari buyuduklerinde sarisin olacaklari anlamina gelmiyor ki

2 ocak 2021 14:49

7. Bu zengin sarısı ayrı bir sarı bence. Mesela benim kardeşim sarışın yeşil gözlü ama zengin durmuyor. Normal fakir sarısı

2 ocak 2021 14:51

8. kullandıkları ürünler mi beslenmemi diyeceğim ama doğru benim de saçlarım herkes gibi sarıydı şimdi kestane oldu bakalım büyüdüklerinde nasıl olacak ama eminim ki öyle kalmanın bir yolunu da bulurlar zenginler shsjsj

2 ocak 2021 15:02

9. Benim teyzemin ilk çocuğu fakirlik zamanlarına gelmişti kuzenim esmer kara bir şey, sonradan maddi durumları düzelince(han gibi evde yaşayacak kadar düzeldi) yine doğurdu teyzem. Küçük kuzenim sapsarı saçlı yeşil gözlü 😂😂 çok saçma biliyorum ama içten içe de inanıyorum süslüler hahahahaha

2 ocak 2021 15:10

10. Ya gerçekten bu tespite aşırı katılıyorum teyzem aşırı olmasa da zengin ve ailemizdeki tek sarışın birey onun kızı ksksksösöö valla çok ilginç

2 ocak 2021 15:25