zeynep ocak ve hasan cömert sevgili mi yaa? hiç aklıma gelmezdi bilmiyorum ama aynı evde yaşamaya başlamışlar falan sanırım bi merak ettim?

1. Ben öyle anladım yani konuşmalardan.

8 mart 2024 13:56

2. hayir ya kankalar bence

8 mart 2024 14:24

3. Bence arkadaşlar ya. Eğer sevgililerse yok artık. Kaç senelik arkadaşlık sonuçta.

8 mart 2024 14:27

4. Bence de arkadaşlar ama bi şüpheye düştüm çok kel alaka bir biçimde jdjdkf

8 mart 2024 15:06

5. Yani aynı evde yaşıyorlar sanırım o zaman bile hee beraber eve çıkmışlar dedim.

Sonra zeynep canlıda yatağımıza hiç gelmiyor ramy falan diyince böyle mız miz sürekli acaba dedim böyle bir şey olabilir mi fkfkfk

8 mart 2024 15:08

6. ayy direkt kankalar yazdim ama zeynepin bu son liveina baktim askim diyo hasana baya manitalar ay ben soktayimmmm

8 mart 2024 16:07

7. aaa ohaa shiplediğim bir ikiliydi başta ama sonra hasanla evrimi shiplemeye başladım asdsdsds

son yayında survivor falan var izlemediğim için yayına da bakmadım. sevgili olmamışlardır ya... aşkım herkese denen bi şey artık :dd

8 mart 2024 16:44

8. Aşkım kelimesini ben de çok söylüyorum ama genel olarak ne bileyim olabilir mi böyle bir şey ya diye sormaya geldim fjfkfkfk

8 mart 2024 16:56

9. Orada aşkımdan çok böyle ne bileyim çift aurası aldım ya. Zaten aynı evde yaşıyorlar falan. Merak ettim. Genel olarak mutlu olsunlar isterim kaan'ın falan da. Hepsinin.

8 mart 2024 16:58

10. Aylar önce zeynep kadıköyden taşındığına dair hikaye paylaştı. Sonra videolarda hep beraber olduklarını anladım. Canlılarda anlaşılıyordu sanki.

İkisi beraber suadiye taraflarına taşındı sanırım.

Ben mi yanlış biliyorum acaba ya beraber yaşıyorlar diye anladım ben.

8 mart 2024 20:30