zeynepzeze ile sezyilmaz sevgili mi?

süslüler bir soruda birbirlerine yürüyorlar gibi bir şey gördüm emin olamadım sorayım dedim. arkadaşlar mi sevgililer mi?

1. zeynep evli değil mi ua

16 temmuz 2020 17:03

2. zeynep 'in medeni halini ben de merak ediyyorum ya çook uzun süredir yalnız sanki

16 temmuz 2020 17:08

3. işsiz bi insan olarak gittim baktım soyadı önceden aydoğanken özbayrak olarak değişmiş demek ki ayrılmışlar

16 temmuz 2020 17:13

4. zeynebi değil ama sezi takip ediyorum. sanırım zeynep zeze kocasından ayrılmış, sezgin yılmazda ceren damarla sevgili. sezginlede sanırım komşular. ama zeynep zeze oldum olası bana hep bi yaşının olgunluğunu taşıyamıyor havası veriyor. sezgine yürüdüğünü düşünüyorum.

16 temmuz 2020 17:16

5. Ay canım süslüler içim rahatladı meraktan ölecektim ajchdhsjsj kocasının instagramı gizli halen. 4 5 sene öncesinden biliyorum zeynepzezeyi. O zaman da eski eşi ile aralarında bir soğukluğun olduğunu sezmiştim.

Şimdi sevgilisi var mı süslüler?

16 temmuz 2020 18:14

6. Oha sezyilmaz'ı Chloe ting takip ediyor :s

16 temmuz 2020 19:11

7. sezgin'le zeze arkadas gayet, yeni takipcisisiniz herhalde sezgin'in sevgilisini bilmediginize gore. Ceren duman'la sevgili sez, bir ara ayrilardi ama butun karantinayi beraber gecirdiler. gecen hafta da beraber tatildelerdi.

16 temmuz 2020 19:26