çalıştığı şirketi seven, işini seven arkadaşıma gıcık oluyorum?

ben çalıştığım kurumdan memnun değilim, bir arkadaşımda tam aksi işini seviyor. özgür çünkü. evden çalışıyor ve işi sürekli dikkat isteyen bir iş değil. ben her gün trafik çekmekten yoruldum mesela günüm ölüyor. onun öyle bir derdi olmadığı için ve şirketinin yan hakları iyi olduğu için çok memnun. bunu bilmek beni çok gıcık ediyor.benim gibi olan var mı :(

1. Benim bir arkadaşım sizin gibi aynı mesleği yaptığı ve işini seven kişilere çok gıcık oluyor bu bence sağlıklı bir durum değil ss. Kendi şartlarınızı iyileştirmeye bakın başkasıyla yarışmak insana mutsuzluk veriyor. Ben de kıskanç biriyimdir ama hiç birinin iş motivasyonunu kıskanmak aklıma gelmemişti valla

dün 20:32

2. su fesatliginizdan hic utanmayisiniza ben sok. bi de gelmis yandas ariyor

dün 20:33

3. senin gibilerden çok var türkiyede ne yazık ki. ben de şartlarımı iyileştirmeye çalışayım, arkadaşım gibi seveceğim bir işim olsun demek yerine kolay olanı tercih ediyor çoğu kişi, durumu iyi olanı kıskanma. bu beden (ileride mide ve karaciğer sorunları çekmen olası) ve ruh sağlığın için zararlı süslü, başkalarının senin gibi olması, hissettiğinin normal olduğu anlamına gelmiyor.

dün 20:41

4. Valla cogu kisi gayet ayni dusuncede. Sadece ss cesur olup kendini kandirmadan gercegi soylemis.

10 da ise baslayip, 4 de isi bitiren ve uzaktan calisip ayda 10.000 dolar maasi olan eski flortu bile kiskaniyorum ben. Bir halt yaptigi da yoktu.

dün 20:46

5. a4 peki bunun sana ya da bu şekilde düşünenlere katkısı ne? yani kıskanmanın sana getirisi nedir?

dün 20:48

6. ruhen gelişmemişlik olarak görüyorum ben bu tarz bakış açısını. kendinden ve halinden memnun olmama tabii olabilir ama bunun suçlusu arkadaşınız ya da kıskandığınız kişi değil bunun farkında olmak lazım.

dün 20:53

7. Kiskanip, o kisilere kotu davranmiyorum. Sadece insani bir sekilde olmasindan bahsediyorum. Cunku bunun siniri yok. Oturup "ben neden ingiltere kralicesi olarak dogmadim" diye uzulup hayiflanmak kadar anlamsiz cunku. Ama kiskanmak(yapici olan, yikici degil ise) gayet insani bir konu, bundan bahsediyorum.

dün 21:00

8. Ya valla benim de bmyle bi arkadaşım var bozuluyorum ama o kıza değil kendi hayatıma vs vs ama mesela daha da iyi şartlara geçse çok mutlu da olurum. Sorunum arkadaşımla değil, kendimle içinde bulunduğum durumla ilgili

dün 21:06

9. Bunu doğru bir enerjiye çevirip hayatın için güzel adımlar atmak senin elinde

dün 23:25

10. Arkadaşını düşünmeyi bırakıp kendi mutluluğuna odaklanıp yeni iş arasan belki arkadaşından bile daha mutlu olacaksın. Başkalarının hayatına imrenip hayatı kaçıracağına, ben daha iyisi için ne yapabilirim diye düşünebilirsin

bugün 00:11