çok kalabalık bir yerde çalışıyorum hepimiz aynı tuvaleti kullanıyoruz?

cinsel hayatım olmamasına rağmen malesef genital uçuk çıkardım :( çok üzülüyorum süslüler klozeti activex ıslak mendille siliyordum en azından içim rahatlasın diye. kendimi de tutamam çok fazla tuvaletim geliyor napıcam ben :((

tarih
    oy (güzelinden)

1. klozeti sildikten sonra tuvalet kağıtlarıyla veya klozet örtüleriyle kaplayıp öyle oturman gerekiyor süslü. hiçbir şekilde tenin temas etmemeli yani klozete.

ben yurtta kalırken klozete popomu hiç değdirmeden çömelerek işeyebilme konusunda da ustalaşmıştım :d tabii kaka yaparken mecburen oturmak gerekiyor onda da tek çözüm klozeti örtülerle tuvalet kağıtlarıyla kapalamak

30 ocak 20:54

2. Oturmadan yap suyu kullanma ıslak mendille silin. Kaç yaşına geldim bir kere bile dışarıda oturarak ve suyu kullanarak tuvaletimi yapmam. Insanların bu şekilde kullandığını duyunca şok oluyorum.

30 ocak 20:58

3. Günde 9 saatimi geçirdiğim bi yer süslü :( ne kadar kaçabilirim ki çok üzgünüm ya offff

30 ocak 21:01

4. Süslü dudağında uçuk çıkıyor mu? Eğer dudağında da uçuk çılıyorsa muhtemelen elinle dudağına değdin sonra da genitaline değmiş olabilirsin o şeklilde bulaş da olmuş olabilir. Benim eski erkek ark genital uçuğu aktifken beraber olmuştuk. Bana söylememişti.kolay görünen bir yerde değildi.farketmemiştim. Olay bittikten sonra dedi bende de bundan çıktı. Bir saat kızmıştım ona .neden söylemedin diye. Ama o ilişkinin üatünden 7 yıl geçti. Bende uçuk fln çıkmadı. Diyeceğim o ki öyle hemen wcden vs kolay bulaşan şeyler değil. Endişelenme. Bir de ölümcül bişi değil Allah korusun. Arada çıkar kremini sürersin ilacını içersin geçer. Daha tehlikeli bişi olmasın da napalım artık bu olsun ...

30 ocak 21:15

5. Sifonu cek,dezenfektan sprey sık tuvalet kagidiyla sil sonra klozet Örtüsü ser.rossmanlarda.falan oluyor

30 ocak 21:21

6. Uçuk ve hpv'nin bi ilgisi var mı süslüler çok cahilim biliyorum

30 ocak 21:22

7. dudaktakinin etkeni herpes simplex virüsü. genitaldeki herpes simplex virüsü(hsv) de olabilir human papilloma virüsü de (hpv). ikisi iki ayrı virüs

30 ocak 21:48

8. Doktora gittiniz mi

30 ocak 22:36

9. Oral anal dokunma tamamen bakire miydin

30 ocak 23:00

10. Sleepynin çamaşır sulu olanından alın mavi renkli ben hep onu kullanıyorum bir de küçük bir sprey şişeye belki sulandırılmış çamaşır suyu koyulup öncesinde güzelce temizlenebilir

31 ocak 00:24