şöyle bir şey yaşadınız mı, yaşadıysanız daha sonra ne yaptınız?

hayatınızda biri var, çok seviyorsunuz ve her adımınızı onu düşünerek planlıyorsunuz, en ufak şeyi bile. her hayalinizin içine onu katıyorsunuz. bir amaç edinirken bile ucu bir şekilde ona gidiyor, onunla olabilmek, onunla ilerleyebilmek için. sonra bakıyorsunuz o insan fos çıkıyor. kendinizi bir anda boşlukta, amaçsız hissediyorsunuz. hiçbir şeyi kendin için yapmamış olmak, sırf onunla ilgili diye yapmış olmanın ve buna asla değmemesinin verdiği o hayal kırıklığını yaşıyorsunuz. derdimi anlatabildim değil mi ya. bu noktadan sonra nasıl toparlayabilir insan kendini? düşüncelerinize ihtiyacım var kızlar

1. Kendimi geliştirmeye yöneldim klasik olacak ama spor, sağlıklı beslenme, saçı sağlıklı uzatma işine kafayı takmak beni gün içinde baya oyalıyor o dönem de çok iyi gelmişti. Acı çekme kısmını atlattıktan sonra tek başıma olmanın ve kendime yönelmenin keyfini çıkarmıştım.

4 ocak 22:52

2. Yaşadım, kendimi yeniden tanıdım, kendime yöneldim ve bundan keyif aldım. Yaşanması gereken tecrübelerden biri bence akıl puanına bi 5-10 ekliyor.

4 ocak 23:58

3. o zaman ne yaptıysan tam tersini yapmayı sevmen lazım. yani yukarıdaki süslünün dediği gibi yalnız uğraşlarla kendini kendine alıştırman lazım.

dün 21:16