girdi yaz
    • girdiler (25760)
    • medya (186)

25760. Çok bedbaht haldeyim kimsenin gördüğü yok

bugün 00:07

25759. Bu aralar kendimi yorgun hissediyorum. Çünkü 25 eylülde hayatım tamamen değişti. Kızımın dünyaya gelmesiyle ben anne oldum. Evin büyümeyen kızıydım. İşi olmadığında koltukta uzanıp elinde kumanda , harry potter izlerdim şimdi kafamın içinde yetiştirmem gereken onlarca iş var. Anne olmadan anlayamazsın demişlerdi çok doğruymuş. Bizim zaten bir oğlumuz var kedimiz Ferhan derdim. Çok fedakarlık isteyen bir kedi Ama Fercan'cım kardeşi Talya'nın yanında o kadar uslu kalıyor ki sormayın :)  bu süre zarfında eşimin ailesi çok yardımcı oldu. Sayelerinde bebeğimizi bırakıp biraz eşimle nefes alabildik. Annem de bizde kalıyor. Herşeyime koşuyor. Anneanne olmayı o kadar sevdi. O kadar mutlu ki. Arada düştüğümde onlara bakıp enerjimi toplamam gerektiğini düşünüyorum. Abim de dayı olmanın heyecanı içerisinde. Sevgisini bana çok belli edememişti ama kızıma baktığında aralarındaki bağın çok güzel olacağını biliyorum. Babam da ilk günler biraz uzak duruyordu çok minik zarar veririm diye şimdi içi kıpır kıpır. sürekli beşiğin etrafında :) en yakın arkadaşlarım da beni hiç yalnız bırakmıyor. Güzel dostluklar kurmuşum çok şanslıyım. Gelelim en büyük itirafa. İtiraf ediyorum ki sensiz bir hayatı yaşamayalı uzun zaman oldu hiç hatırlamıyorum. Eksikliğini de hissetmiyorum çünkü hayatımın en güzel dönemindeyim. Senin merhametin sonsuz sevgin beni çok güvende hissettiriyor. Seni seviyorum ''kuşum''

dün 18:17

25758. Bu sitede vakit geçirmeyi, kadınlarla tanışmayı, öneride bulunmayı ve önerisini almayı çok seviyorum.

Ama bu site öyle bir yer ki, kadın düşmanı kaynıyor aynı zamanda.

dün 01:40

25757. astrolojiye ve tarota inanıyorum büyük ölçüde olmasa da. hatta twitterda bazı tarot açılımlarına çok uyumlanıyorum hani burçlarla ilgili yazıyorlar ya. ama noluyor biliyor musunuz 6-7 tane şey yazıyorlar o haftayla ilgili ben işte yeni hobiye başlama, seyahat vs. gibi şeyleri o hafta yaşıyor oluyorum. böyle yeni biriyle tanışma, aşksal ve kariyersel şeyler hiç olmuyor. ve sonra kendime kızıyorum hiç dışarı çıktığın yok ki nasıl bi flört, bir adım olsun. kariyer olarak da hep olacak gibi oluyor mesela internetten iş başvurusu yaptığım dönemde online çalışacağım bir işin mülakatından geçmiştim bir mülakat daha kalmıştı, o sırada açılımlardan birinde evden çalışmalı işe başlama yazıyordu aha dedim kabul olacak kesin. olmadı. böyle olunca da kandırılmış gibi hissediyorum. seyahattir taşınmadır değil de böyle spesifik bir şeyler tutturabilen bir açılıma denk gelmeyi çok isterim :( hayatımda bu tür spiritüel bir heyecana çok ihtiyacım var şu an

dün 01:10

25756. çalışmayı ve kendi paramı kazanmayı özledim. sabahları hazırlanıp işe gitmeyi günü verimli geçirmeyi özledim. kpss sürecinde bir yıl zaten eve kapanmışken şimdi de yine evde duruyorum. bir işe başlayacağım ama şubat gibi. resmen 2020-2021 pandemi dönemini tekrar yaşıyormuş gibi hissediyorum artık. evde de boş durmuyorum aslında kendimi geliştirmeye çalışıyorum fakat kişisel gelişimle ilgili izlediğim 1000. videodan sonra falan artık aya ulaşacağım neredeyse. farkındalık beraberinde overthinklemeyi de getiriyor çünkü. evde durdukça veya ciddi bir sorumluluğu olmadıkça insan gerçekten kaba tabirle sıyırmaya yaklaşıyor.

dün 01:02

25755. Kasım indirimleriyle içimdeki duygusal boşluğu alışverişle doldurma çabamın çakışması hiç iyi olmadı. Bu ayın sonuna sağ çıkarım inş.

2 kasım 20:05

25754. başıma bir şey gelmeyecekse insanların genel olarak hizmet sektöründeki insanlara karşı gereksiz çok fazla alınganlık yaptığını düşünüyorum. veya bundan tıklanma aldıkları için sosyal medya üzerinde dramatikleştirerek anlatıyorlar. sözüm sephora ve bir kaç tık üstü markalar için geçerli. hizmet sektöründeki insanlar müşterinin kendisini yetersiz ve özgüvensiz hissedip o ürünü alınca bu eksikliklerin giderileceğine dair bir yol izlerler. türkiye'de bir çok ürünün testerı verilmiyor bunun da farkındayım ama sözüm daha çok davranışsal konularla ilgili olacak. bilmiyorum, biz kendimizden eminsek neden karşı tarafın bir söyleminden bu kadar çok gocunuyoruz, rencide oluyoruz veya durumu kişiselleştiriyoruz anlayamıyorum. kadın ona paran yetmez demiş, şöyle demiş böyle demiş bilmem ne... bayadır bu tarz içerikler görüyorum ve hep aklımda bu dönüp dolaşıyor. üstelik insanlara da gereksiz bir korku salıyor bu içerikler, oraya gidersem nasıl davransam, ne yapsam, ne giyinsem falan diye düşünüyorlar. orta gelirli bir aileden geliyorum, bir çok zaman da paspal bir şekilde çıkarım alışverişe. demem o ki kendimize güvenmek bizim asıl kıyafetimizdir böyle içeriklerden çok sıkıldım ve bence itibar da edilmemeli.

2 kasım 17:11

25753. her seye yetismeye calisirken cok yoruldum, kendimi cok gucsuz ve yalniz hissediyorum. gece uyuyamiyor sabah 5 te stresle uyaniyorum. bir seylere yetememe/yetisememe hissi icimi kemiriyor. sanirim 32imde cortladim, umarim toparlarim

31 ekim 15:43

25752. 2012'de görüp vurulduğum çocuk evlendi iki çocuk yaptı. Ben akademik kariyer isterken o evlenip iki çocuk yapmayı istiyordu, ben onun şehrini bıraktım, o benim şehrimi bıraktı, döndü eski sevdiğine. Bana sen istanbul kızısın bozkırın ortasında yapamazsın demişti. Yapamadık.

31 ekim 04:42

25751. Bir tane daha bitiremeyecegim allik almak istemiyorum, aldigim her seyi maksimum 20 defa kullanabiliyorum sonra hop yenisi. Allik ya da ruj bitirebilenleri cok kiskaniyorum.

31 ekim 04:21