girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (25729)
    • medya (188)

25729. Nostaljik makyaj malzemelerini sevdiğim için bazen tarih sıralamasını ilk entrye göre sıralıyorum, fotoğraflara bakıp hafif bir tebessüm bırakıyorum.

28 dk önce

25728. Olum bana ne kardeşim diyorsun kan bağımız mı var bizim ne alaka

2 saat önce

25727. Halimize bin şükür tabiii ama biraz canım sıkkın istediğim gibi bi ilişkim olmadı bi türlü ne hata yapıyorum bilmiyorum. Bana leş gibi davranan exler başkalarına prenses gibi. İnsanların ilişkim yok diye sürekli teselli vermesinden de bıktım. Nasip bilmiyorum:(

2 saat önce

25726. Berbat bir doğum günü geçirdim, bir en yakın arkadaşım doğum günümü unuttu, diğeri kutlamaya zahmet etmezken başka biriyle yılbaşı hediyeleşmelerini paylaşıyordu, erkek arkadaşım tüm gün yanımda gezdiği halde zahmet edip doğum günümü kutlamadı, yağmurda soğukta yürümek zorunda kaldım çünkü zahmet edip bir program yapılmadı, annem küçücük bir pastaya 2k ödemiş diye evde kriz çıktı, ertesi gün kadro meselesinden zaten kötü olan hocalarla aram daha kötü oldu. hemen sonraki gün erkek arkadaşıma bu olayları anlattığımda bana iki saat nutuk çekti -ki ben konuya insanlarla ilgili bir şeyleri yanlış yapıyorum demek ki diye girmiştim- neymiş hocaya neden "teşekkür ederim ama başvuracağımı düşünmüyorum" demişim, neden tatlı dilli olmuyormuşum, sürekli kötü iletişim kuruyormuşum, kendisi öyle değilmiş, kendi hayatından örneklerle bana iki saat nutuk çekti, bir de olayları yaşayan ben değilmişim gibi bana içinde bulunduğum olayları anlatıyor bak olayın aslı bu diyor. benim sadece dinleyip anlaşılmaya ihtiyacım var o ise hala benim yanlış olduğumu söylüyor. Yanlışsam da yanlışım alınmayacağımı bildiğim kadro için başvurmayacağımı söylemek hakkım.

dün 06:21

25725. Selam selam, ben ufaktan depresyona giriyorum arkadaşlar. Bu giriş çıkış esnasında hiç istemediğim şeyler başıma gelecek gibi hissediyorum. Kalbim kırık, yüreğim öfke dolu. Boşanmak istiyorum ama eşimi seviyorum.

Bazı sabahlar öyle bi bunalmışlığa uyanıyorum ki. Bakkala diye çıkıp adımı değiştirip başka bi ülkeye yerleşmek istiyorum.

Ailemin beni başından attığını ama hastalık vs olduğunda ilk akla gelen olduğumu hissediyorum.

Anne seni çok seviyorum ama keşke beni doğurmasaydın. Keşke bulut olsaydım.

4 ocak 20:36

25724. Beni hala çok etkiliyor ve heyecanlandırıyorsun. Ama sana olan kırgınlıklarımı tamir etmen gerek. Galiba hayatta tek aşık olduğum kişisin. Ve senden sonra kimseye aşık olmadım. Hala seni bekliyor olmak utanç verici.

2 ocak 22:05 2 ocak 22:06

25723. Bu aralar hayat beklediğimden güzel gidiyor, demek ki kısa zamanda bir felaket ya da aksilik olacak.

Umutsuzluk seviyem arşa çıktı yine.

2 ocak 13:11

25722. Tam oldu olacak derken olmayan seyler var.

1 ocak 11:29

25721. aylar önce buraya seni çok özledim, özlemimden nefessiz kalacağım gibisinden saçmalamışım. yollamamışım, taslaklarda kalmış hem de değmeyen biri için. şimdi sevip sevildiğim bir ilişkim var. özlemden nefessiz kalmak ne alaka acaba, kahkaha atacaktım az daha.(gizlinot: swh) zaman gerçekten çok iyi biri.

30 aralık 2024 17:58 30 aralık 2024 17:59

25720. Yaşamak neden bu kadar pahalı? Sürekli para yetiştirmeye çalışıyorum. İki aydır kendime tek bir giyecek almadım. Kozmetik alışverişi bilerek yapmadım. Haftalık gıda alışverişimi bile çer çöp almadan sadece yemeklik malzeme ve pazardan alınan meyvelerle yaptım. Önümüzdeki ay yine kendi borç batağımdayım...

2 aydır şehir dışına çıkmayı çok sevdiğim halde  gezmiyorum, tozmuyorum. Hani son günlerde benim motivasyonuma düşüren, bunalıma sokan şeyin ne olduğunu bunu yazarken farkediyorum. Çalışıyorum ve sonucunda hayatım beni tatmin etmiyor...

29 aralık 2024 09:56