65. Şimdi çok reklam kokan bir öneri yapıcam ama yemin ederim reklam değil.
Geçenlerde alışveriş sitelerini gezerken modamizbir diye bi site keşfettim.
Pijama takımları 200 lira, basic düz bluzlar 60-70-80 lira, pantolonlar 300-400 lira civarındaydı.
Bazı ürünler çer çöp, ama aradan ayıklanabilecek güzel ürünleri vardı bence. Cesaret edip 7-8 parça kıyafet söyledim.
Öncelikle 55-60 liralık bluzlardan beklentim çok yüksek değildi zaten, 50 liraya first sakız alırız anca. evde falan giymek için bile renk renk alınabilir, fitilli ara boy bluzlar diyebilirim. Puanım 6
İki tane crop kazak söyledim. Onların ikisini de çok beğendim. Puanım 8
Tensel kumaş rahat pantolonlar söyledim, kumaşları gayet güzel. Etiketlerinde de masimo dutti yazıyor.
Beklenti yükseltmeyerek kışlık alışveriş yapılabilir bence. Beğendiğim crop hırkanın linkini atacağım, ilgilenen gezsin tozsun, epey geniş katalogları var.
Kaliteli ürün sevene önermem, kumaş kalitesi memnun etmeyebilir ama çeşitlilik açısından uygun.
(link: https://m.modamizbir.com/tas-fermuarli-ispanyol-kol-triko-kazak-315163 Burda)
(link: https://m.modamizbir.com/gri-ottoman-fitilli-likrali-crop-bluz-310502 Bu diğeri)
(link: https://m.modamizbir.com/kahverengi-bisiklet-yaka-likrali-crop-300959 55 liralık basic)
(link: https://m.modamizbir.com/antrasit-modal-bel-lastikli-bayan-pantolon-308383 Pantolon)
Şimdi birkaç basic sweatshirt ve alt üst takım kestirdim gözüme, onları da söyleyeceğim.
(link: https://m.modamizbir.com/krem-pantolon-kazak-bayan-triko-ikili-takim-316878 Takım)
(link: https://m.modamizbir.com/siyah-yarim-fermuarli-dalgic-bluz-312875 Bluz)