7. az ve öz yazmam gerekirse:
Bobbi brown vitamine enriches base. Gerçekten bittikçe aldığım bir ürün oldu, genel olarak high end klasmanında en iyi ürün öldüğünü düşünüyorum. Cildimi nemlendirmesi makyajı tutması ve onunla bütünleşmesi. Çok başarılı bir ürün.
Charlotte tilbury hollywood flawless filter: bobbi brown bittiğinde bir süre baz olarak kullandım çünkü ürün detaylarında baz olarak kullanılabilceği yazıyordu ama baz olarak memnun kalmadım bence nemlendirmesi yeterli değil ama aydınlatıcı olarak başarılı. 1 senedir elmacık kemiklerime doğal bir yansıma olarak sadece bunu kullanıyorum. Birgün chanel stick kullanırsam fikrim değişebilir ama o zamana kadar bence başarılı bir ürün.
Maç mull it over likit mat versiyonu: ct pillow talk bende yokmus gibi duruyor ama bunda güzel bir şeftali nude elde ediyorum, çok fazla kuruttuğunu düşünmüyorum sadece dudakları biraz peeling yapmak önemli öncesinde kurulukları on plana çıkarıyor ama pürüzsüz bir dudakta bence çok hoş duruyor.
Chanel chance eau fraiche : normalde parfüm paylaşımından hoşlanmam bence parfüm insanın kendisine özgün, kişiliğiyle bütünleşen, kendine sakladığı bir detay olmalı ama bu benim görüşüm. ama bu parfümü bahardan yaz sonuna kadar kullandım ve seneye tekrar almayı düşünüyorum. Çok çiçeksi ve fresh bir koku tam yaz moduna yakışıyor. Sonunda yaz parfümümü bulduğum için mutluyum.