6. Benim için;
Evde manikür yaparken ve ayaklarımın genel bakımı için; sally hansen cuticle remover, Poshe fast drying top coat ve Neutrogena intense repair foot callus cream bu sene keşfettiğim ve bittikçe alacağım, çok memnun olduğum ürünler oldu
Renkli makyaj ürünlerinde;
Estee lauder double wear foundation, uygulamakta ustalaşmak biraz zaman alsa da mükemmel bir föndöten, kapatılması gereken bir cildiniz varsa veya yüksek kapatıcılık arıyorsanız eğer bir numara. Ayrıca Mac dudak kalemleri, özellikle chicory bu sene sonuna doğru beni çok mutlu etti, yılların favorisi mull it over'la birlikte vazgeçilmezim oldu.
Parfümde gucci gorgeous orchid bir arzu nesnesi haline gelmişti benim için ve şanslıyım ki nihayet benim oldu. Sene boyunca sürekli parfüm deneyip başka hiçbir şeyi beğenememiştim. Parfüm arayışımdan vazgeçmek üzereyken karşıma çıktı.
Ve bu kış çok üşüdüğüm için mango ve massimo dutti'nin yün kazakları benim bebeklerim oldu. Mango'nun selecetion koleksiyonundan %100 yün ve md, yün/kaşmir karışımlı kazaklarını üstümden çıkaramıyorum son 2 aydır. Fiyat performans oranları tatmin edici. Sene genelinde de gap'in giyim ürünlerini yüksek oranda kullandıkları doğal lifler ve birbiriyle uyumlu renklerde çıkardıkları koleksiyonları sayesinde çok sevdim, kapsül gardrop oluşturup yaz boyu ne giyeceğim derdine düşmeden gezdim.