geçen sene 2024 hedefleri kısmında yazdığım çoğu şeyin (hatta kadroya girmek gibi majör bir hedefin) olmasından dolayı bu sene de kendime hedefler yazmak istedim. 2024'de hedefleyip yapamadıklarım da var - olsun bu sene tekrar denerim - onları da bu listeye yeniden dahil edeceğim.
* aşık olmak. tek başınalık güzel de yalnızlık zor. tutkulu bir ilişki, bir hayat arkadaşı.
* yüksek lisansımı sorunsuz bitirmek. analizlerimi erken bitireyim, tezimi de rahat rahat yazayım.
* en kısa zamanda şirketi satmak.
* arabamı değiştirmek. bana sorun çıkarmayacak, yakıt masrafı da az olan bir araba iyi olur.
* akşamları makyajla uyumamak. cildimin bebek gibi olması.
* bol su içmek tabi ki yine.
* pilates çok iyi gidiyor, aynen devam.
* yıl bitiminde şu anda mevcut olan kütüphanemdeki kitapların tamamının okunmuş olması.
* fransızcaya tekrar başlamak. akıcı konuşabilmek ve sık sık haşır neşir olmak.
* takviyeleri aksatmadan almak.
* yıl bitmeden bir kaç seminer vermiş olmak. hem alanımda hem de multidisipliner sunumlar yapmak istiyorum.
* bir şeyler yazmak. yazdıklarımı dergilere göndermek, yayınlanırsa ne ala.
* daha enerjik olmak.
* en az 3 farklı ülkeye gitmek.
* iyi beslenmek.
* alkolü azaltmak.
* minimum alışveriş. ancak çok beğenirsem, lazımsa bir şeyler satın almak.
* ev sahibi olmak.
* arkadaşlarımı daha sık görmek, iyi dostluklar kurmak ve varolanların güçlenmesi.
* her ay kredi kartı borcumun tamamını ödemek
* her ay bir miktar köşeye atmak
* erteleme alışkanlığını azaltmak konusunda en azından biraz yol kat etmek
* 5 kilo vermek
* bir veya iki arkadaşımla (sevgilim de olabilir) arabaya atlayıp göbeklitepe, karahantepe, nemrut dağı ve mardin'i görmeye gitmek.
* bu sene olamadı ama seneye yılbaşına yakın avrupa'da bir yerlere gitmek, christmas market'in tadını çıkarmak.
aklıma gelirse güncelleyeceğim. tüm süslülerin dileklerinin gerçek olmasını diliyorum, hepimiz için iyi bir yıl olsun!
27 kasım 16:15
27 kasım 16:52