- Hayat arkadaşımı bulmak istiyorum.
- adhd ile baş etmeyi öğrenmek istiyorum. sıkılganlığım, sabırsızlığım, sıkılmaya olan toleransımın çok az olması iş hayatında beni zorlamaya başladı. Bunu yönetebileceğim stratejiler bulmam, öğrenmem lazım.
- yıllardır geceleri diş sıkıyorum, bu yüzden yıllardır sabahları berbat uyanıyorum. Şu diş sıkma sorunuma çözüm bulmayı hedefliyorum bu yıl.
- aktif olarak araba kullanmaya başlamak istiyorum. Çok erteledim bunu.
- uzun yıllardır istediğim bir estetik ameliyat var, artık onu bu sene olmayı istiyorum ama biraz da cesaretim kırılıyor estetik ameliyatlarda ölen ya da mağdur olan insanları gördükçe. Umarım bu yıl onu da aradan hayırlısıyla çıkaracağım.
- yıllardır yapmamaya direndiğim spora ufak ufak alışmak istiyorum bir de.
- doğru düzgün kitap okuyamadım geçen yıl. Bu yıl en azından her ay 1 tane bitirmek istiyorum. Fazlası olsa tadından yenmez.
Bir sinir olmadigi icin Allah ne verdiyse yazacagim:
- bu sene kulturel ve spor icerikli tatiller disinda once kafami bosaltip, stresi uzerimden atabilecegim, telefonu kapatip deniz gunes serilebilecegim bir tatil istiyorum
- iyi bir saunaya duzenli gitmek, arada da masaj yaptirmak istiyorum. Saunanin tadi bambaska.
- sagliklli bir gebelik, saglikla bebegimi kucagima almak isterim (henuz hamilelik yok yani)
- istanbulu cok ozledim. Bir firsat bulup gitmek ve tadini iyice cikarmak isterim. Guzel mekanlar denemek, yemeye icmeye doymak isterim.
- kendimi simartmak isterim bu yil. Ise ilk girdigimde zaten ust bas, dis tedavisi, evin eksigi filan derken surekli bi harcama icindeydim. Sonra evlenip borca girdik, ev kurduk. Sonra birseyler icin yogun sekilde para biriktirdik. Artik biraz kendimi simartmak, sucluluk duymadan ama mantikli seyler yaparak/alarak parami harcamak istiyorum. Tabi hepsini harcayim biriktirmeyim gibi degil. Ama tum musluklari kapatip birikim modundan cikmam lazim kesinlikle, yiprandim.
Her yıl bir önceki sene koyduğum hedeflerimi gözden geçirip yeni hedeflerimi buraya yazarım :)
2024 senesi hedeflerimde ev almak varmış, ev almadım ki alabilecekken ancak yinede herhangi bir para ödemeden yaşadığım bir evim var. Kilo vermek varmış ciddi bir kilo verdim devam edeceğim. Hamile kalmak varmış eksik duanın sonucu olarak 2 kere hamile kaldım ancak sonuca varamadım. Kitap okuma süremi artıramadım maalesef. Ve evet artık çok daha planlı yaşıyorum. 2025 senesinde bir hedefim yok ya. Allahtan sağlıklı bir şekilde hamile kalıp bebek doğurmayı diliyorum. Huzur, mutluluk böyle devam etsin, sevdiklerim benimle kalmaya devam etsin, okulum değişmesin ve böyle devam etsin bana yeter. Bu seneki hedefim hedefsiz bir sene geçirebilmek.
Çok mutlu olalım sözlük ahalisi, 2025 en güzel yılımız olsunn <3
31 aralık 2024 22:42
31 aralık 2024 22:43
- eşimin, kariyer mevzularinda önemli tercihleri olacak umarım ailemiz için en hayırlısı olur.
-insanlarla olan iletisimimde kullandığım kelimelere dikkat ettigim, az konuştuğum daha çok dinlediğim, yüksek tepkiler vermediğim sakin kaldigim bir yıl olsun. Bu çok çok önemli benim için ilişkilerim için.
-gereksiz insanları önemsemedigim bir yıl olsun
- 2025 ebeveynlikte 2 yılımız olacak. Eşimle birbirimizi yipratmadigimiz oğlumuzla mutlu olduğumuz bir yıl olsun.
-annem de çok mutlu olsun:(
-araba kullanma konusunda daha iyi olmak.
-kilomu korumak
-iş yerinde her gün 1 saatini kendini geliştirmeye ayır!!
-yüzmeyi öğren artık!!(bu girdiyi yazdıktan sonra armuttan yuzme dersi talebi oluşturdum)
31 aralık 2024 22:10
31 aralık 2024 22:26
hem isteklerimi hem de hedeflerimi yazmak istiyorum.
hedeflerim:
- daha bakımlı olmak (doğum bebek derken bıraktım kendimi)
-daha çok hayır diyebilmek
-daha çok okumak
-en az bir şehire seyahat etmek.
Isteklerim
-bebeğimle ve eşimle sağlıklı mutlu bir yıl geçirmek
-kök ailem için maddi manevi bolluk ve sağlık
-kardeşimin güzel bir iş bulması, abimin iyi bir eş bulması:)
-işe tekrar başladığımda mutluluk içinde çalışacağım bir iş ortamı.
avusturya vizesi (gizlinot: oh shit, here we go again)
Hedef kilom olan 53e ulaşmak
Sağlıklı beslenme işini mindset haline getirmek
Daha çok spor yapmak
Para biriktirmek ya da pasif gelir kaynağı bulmak
Daha çok meditasyon yapmak
Daha çok kitap okumak
Daha çok film izlemek
En az 2 kez yurtdışına gitmek
Yurtiçinde güzel sakin bi tatil yapmak 1 hafta
Saçlarımın daha sağlıklı olmasını sağlamak
Daha bakımlı bir insana dönüşmek:manikür pedikür vs
Güzel bir gardırop kurmak zayıflayınca
Telefon bağımlılığından kurtulmak
Evde daha çok yemek pişirmek
-eski kiloma hızlıca geri dönmek
-kendi işimi kurmak
-işimde çok başarılı olmak
-vasat insanlardan kurtulmak
-master yapmak
-istediğim ev ve arabayı almak
-beklediğim maddi güce ulaşmak
-ve son olarak malum kişinin ö*üm haberini almak hedeflerim arasında bulunmaktadır
3 aralık 2024 02:19
3 aralık 2024 02:21
Bunca hedefin içinde saçma olacak belki ama daha yavaş hareket etmek diyorum. Her şeyi koştur koştur yapmaya o kadar alışmışım ki 2024'ün geri dönüşü bana 3 adet fıtık oldu. Bir mağazayı bile haldır haldır gezer mi bir insan. Önündeki yemeği 5 dakikada yeme, tadına var. Temizliğe abanma, usul usul yap ya hu taştan değil bu vücut. Bir şeyler de yetişmesin napim.
*verdiğim kiloyu korumak ve kalan son 4-5 kiloyu da sağlıklı bir şekilde verebilmek.
*reformer pilates yapıyorum bir aydır, buna ve düzenli yürüyüşlerime devam etmek.
*sağlık sorunlarımı olabildiğince dengelemek akıl ve beden sağlığım için çaba göstermeye devam etmek, terapiye de devam etmek.
*daha çok sosyalleşmek, arkadaşlarımla görüşmek.
*daha aktif olmak (eğitim, iş, gelişim vb. alanlarda)
*taşınmak ve evimi istediğim gibi güzel enerjili bir yere dönüştürmek, ev gibi hissettirmesi. 💜
*ehliyet almak.
*yüksek lisansa hazırlanmak ve başlamak.
*kendimi mutlu hissedeceğim bir iş yerinde işe başlamak.