girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (2132)
    • medya (30)

2132. hızlı hızlı storileri zaplarken hoşgeldin atlas bebek diye bir doğum storisi gördüm. içimden atlas ne ya öff ama neyse yine iyi dedim. sonra bi dakka bi dakka yanlış mı okudum diyip 1-2 stori geri geldim ve o da ne?? bebeğin adı ahlasmış. ahlas. zavallı bebek

21 dk önce

2131. Epeydir bi konsere gitmediğimi düşünüyorum eve tıkandım sanki son zamanlarda

2 saat önce

2130. Dün nilipek konseri vardı, storylerini izliyorum da bir duygulandım. Bir hayalim var kimse bilmiyor. o beyle nilipek konserine gitmişiz, o şarkı çalıyor, başımı sol omzuna koymuşum, onunla birlikle o şarkıyı söylüyorum. Olur mu böyle love be?! Olsun lütfen. 777 Oldu bile !

30 ekim 02:23

2129. İstanbul sevgilin varsa muhteşem bir şehir. Romantize edebileceğin bir sürü şey var. Ama mutsuzsan, yalnızsan çok hüzünlü bir şehir. İnsanı daha çok yalnız hissettiriyor. Bu şehirde yaşanacak güzel şeyleri kaçırdığını yüzüne çarpıyor. Kendini yine hayallerin içersinde bulup depresifleşiyorsun

29 ekim 00:32

2128. aklımda bir iki ürün var yıl sonu indirim zamanında onlara bir baktıktan sonra böyle kendi belirlediğim kriterlere bağlı sıkı bir 8 aylık project pan yapsam diye gaza gelmeye çalışıyorum. misal bazı kategorilerden 3 ürün bitirmeden yenisini almamak ya da kendimi çok da cezalandırmadan mutsuzlaştırmadan ayda maks sadece limitli seri vs olan 1 adet ürün almak gibi. du bakalım bi büyük indirim zamanı gelsin.

28 ekim 19:59

2127. Ben senden vazgeçmeden önce sen benden vazgeçmiştin.

28 ekim 11:56

2126. geçen 29 ekimde kulağım ağırdığı için sabah sabah acile gitmiştim, yarın 29 ekim yine kulağım ağırmaya başladı. abdullah gül falan mıyım ben

28 ekim 11:46

2125. Emzirmek çok doğal ve kolay görünen ama bence çok zor bi şeymiş. Bi gün bittiğinde özleyeceğimi düşünmüyorum.

27 ekim 08:31

2124. you can dom in dı daadın.

26 ekim 15:51

2123. İki saat uyuyabildiğim  için güne başlangıç biçimim karmaşık çalışmakta. Aklımdan geçen ise;  sabah sabah tüm evi yakıp tekrar inşa etmek düzeyinde temizlik yapmak. Kaç yıldır girmediğim sözlüğe gelip, temizlik yapma girdim de bana hayırlı olsun swh

25 ekim 09:36