girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (2159)
    • medya (31)

2159. Şişe dibinde kalmış valentino donna b.i.r'mı uzun zamandır sıkmıyodum bitmesin diye. Bugün 100lüğünü alınca 2 sprey yastığıma sıktım. Uyumadan önce yastığıma biraz parfüm sıkmak bazen iyi hissettiriyor.

Parfüm beni direkt bir ana ışınlandı.

Soğuk yağmurlu bir nisan akşamı yunanistan dönüşü ipsalada freeshopta görünce son defa iyice bir üzerime boşaltmıştım bakalım sevecek miyim diye. Gecenin yarısı arabada buram buram kokusu burnuma geliyordu.

Yemekten sonra bana bir ağırlık çöktü au kafamı tutamıyorum uykum geldi. Saat çok geç, yağmur yağıyor, hava soğuk, aşırı derecede uykum var, çişim var. Uyumamak istiyorum ve direniyorum allah korusun şoför de uyumasın diye. Uyuyorum ama aşırı kaygılı ve huzursuz. O esnada ben kıpırdadıkça burnuma hep bu koku geliyor. Sonra gözümü bi açtım gelmişiz iyi ki uyumamışım he ahşgşsjsjd o hırka yıkanana kadar born in roma koktu. Hırka bulunduğu yeri de dolabı da kokuttu. Sonra zaten satın aldım ve bin kere sıktım bu parfümü ama her sıkışta beni bu ana götürüyo getiriyo.

Diğer parfümlerde de aynı şeyi yaşıyorum. İlk sıktığımda o parfümle kafada özdeşleştirdiğim bi ana gidip geliyorum ne saçma ya hasbinallah ahahah gece gece dikkatimi dağıttı

11 kasım 23:55

2158. Oğlana spor ayakkabı almam lazım, alamıyorum. Daha doğrusu almıyorum. Şu 11.11 ya da neyse indirim zımbırtısı bi bitsin, fiyatlar "normale" dönsün, kargolar normal hızına geri dönsün diye bekliyorum. Gördüğüm en büyük indirim 25-30 lira, çoğu şişirilmiş fiyatlardan sözde indirim yapmış, herkes de sazan gibi daldığı için stok yok, es kaza bişey alsan kargolar öyle yoğun ki gelmiyor. onun için günlerce kargo bekleyemem şu an. Zavallı annem kedisine mama aldı, indirim dönemi falan da düşünmemiş hiç, mama bitmeye yakın sipariş vermiş. 1 haftadır maması gelmiyor, 6 gün daha gelmezse parası iade edilecekmiş falan filan. Kedi ne yiyecek o kadar zaman diyor :)

11 kasım 22:03

2157. Kalbim çok kırık sözlük! Fleabag son iki bölümü de izledim, son sahne o gözyaşı filan. Aşktan öldüğümüz ama bana bir adım yaklaşmayan adamı hatırlıyorum lanet olsun ki! Nasıl olabilir böyle bir şey diyordum, oluyor işte. Geçer diyoruz. Geçmiyor.

Edit: hot priest'in konuşmasını ekleyeceğim. O kadar haklı ki aşk zayıf insanlara göre değil!

“love is awful. ıt’s awful. ıt’s painful. ıt’s frightening. ıt makes you doubt yourself, judge yourself, distance yourself from the other people in your life. ıt makes you selfish. ıt makes you creepy, makes you obsessed with your hair, makes you cruel, makes you say and do things you never thought you would do. ıt’s all any of us want, and it’s hell when we get there. so no wonder it’s something we don’t want to do on our own. ı was taught if we’re born with love then life is about choosing the right place to put it. people talk about that a lot, feeling right, when it feels right it’s easy. but ı’m not sure that’s true. ıt takes strength to know what’s right. and love isn’t something that weak people do. being a romantic takes a hell of a lot of hope. ı think what they mean is, when you find somebody that you love, it feels like hope.”

11 kasım 04:24 11 kasım 04:26

2156. Bugün hayatımda gözümün önünden gitmeyecek çok kötü bir an yaşadım, çok ama çok üzgünüm. İnsan hep hassas yerinden mi sınanır?

Kafamdaki sesleri biraz olsun susturmak, günler sonra biraz açık havada olmak için köpeğimi alıp sahile gittim. Bizim civarda yaşayan ve beni her gördüğünde koşulsuzca beni takip eden, doğduğundan beri bildiğim sokak köpeği köpük de bizimle geldi. Onun devamlı kaldığı yerle bizim aramızda bir çevre yolu var. Dönüş yolunda ne yaparsam yapayım peşimizden bizim evin oraya gelmek istedi. Keşke hep dursa da gelse ama kardeşiyle kaldığı yere alışkın. Neyse yolu beraber geçtik, sonra onu yerine bırakayım dedim illa ki geçecek, tek başına yolda başına bir şey gelmesin istedim. Çevre yolunda vızır vızır arabalar varken onu besleyen abla karşıda bekliyor diye midir nedir hiç yapmadığı şekilde kontrolsüzce yola fırladı ve çok kötü bir şekilde çarpıldı. O kadar vicdan azabı çekiyorum ki benim yüzümden o yolu geçti. keşke ama keşke hiç evden çıkmasaydım. Şu an hayati durumu yok gibi görünüyor ama ön patisi çok kötü bir yerden kırıldı, yarın ameliyat olacak. O kadar kötü çarpıldı ki o an ben bile şuurumu kaybettim. yaşamasını mucize olarak görüyorum ama yarını da çıkardığını görmeden içim rahat etmeyecek, yarın iş görüşmem vardı bir de ama düşünemiyorum bile. En çok da omurgası zarar görür de felç kalır diye korktum ama omurgası sağlam görünüyor vet öyle dedi. Şu an orada yalnız kalıyor, kalkmak istese kalkamıyor. Yarın sağ salim ameliyattan çıktığını, sonra da rahat rahat yürüdüğünü görmek istiyorum sadece. Nolur buraya kadar okuduysanız ona dua edin. Tüm bağ kurduğum sokak köpeklerini yanıma alabilecek imkanımın olması bu hayatta en çok istediğim şeylerden biri. Ne olurdu şöyle kocaman bahçeli bir evim olsaydı da onu bir daha hiç bırakmasaydım :(

11 kasım 01:47 11 kasım 01:55

2155. Geçen yıldan beri ilk kez giydiğim ceketin cebinden bu sefer para yerine buruşturulmuş anı çıktı. (gizlinot: Biniş kartı) 17 mart 2024 tarihine ışınlandık yine yağmurlu bir havaydı. Kafada aşkın olayım klarnet versiyon çalmaya başladı

10 kasım 09:24

2154. Ben de hastayım. Eşim, annemin bize yaptığı domates konservelerinden çorba yaptı. Oturdum bir posta ağladım buna. Annem domatesi yaptı eşim çorbayı yaptı ne kadar şanslıyım diye :d

Normalde hiç duygusal bir tip değilim ama hastalık ve regl zamanı kendimi tanıyamıyorum :d

8 kasım 12:57

2153. Bu hafta kime sorsam hasta gerçekten mevsimsel salgın var, 2 gün önce ben de hastalıktan nasibimi aldım. Boğaz ağrısı ile uyanıp, tüm dopamin ve yaşam enerji depom boşaldığı için kasım indirimi hevesi filan kalmadı. Hastalığın tam indirim haftasına denk gelmesinin Tek avantajı bu oldu sanırım hiçbir şey alasım kalmadı adagsgshx.

8 kasım 11:20

2152. Hava soğuduğundan beri başımı hastalıktan kaldıramıyorum bu neymiş ya tekrar tekrar hasta olur mu insan. Hiç mi bağışıklık kazanmıyor bu vücut. Değerlerime baktiriyorum domuz gibiyim ama yok kafamı kaldıramıyorum. Üstüme geniz akıntısını kesecek bir şey atın lütfen. Alerjiyle birleşince korkunç boyutlara ulaştı çünkü. Şu hastalık derdi olmasa tam bir kış insanıyım da işte çıynadı geçti kış beni.

8 kasım 08:27

2151. nasıl olsa yine arar diye düşünüyor musun

aramayacağım.

ölsem aramayacağım. o kadar sinirliyim ki sana.

7 kasım 20:46

2150. Herkesin hayatta kendi yükünde zorlandığı konular, bocaladığı zamanlar olmuştur bu çok normal; ancak yüzdeye vurulduğunda eğer çocukluktan itibaren çok fazla toksik aile yükü ile uğraştıysanız hayata dair bir yön (mindset) geliştirme süreci çok daha yavaş işliyor. Ailelerin çocuklarına verdikleri en büyük zarar da bu bence, çocuğun hayata tutunma biçimi ve yönü etkileniyor. Travmatik geçmişi olanlar da çok başarılı bir hayat sürüyor konu bu değil; konu henüz 13-14 yaşında berrak bir zihinle hayattan ne istediğini bilen bir çocuk ile aynı yaşta hayata tutunmaya çalışan çocuk kıyaslaması. Dolasıyla bir diğeri hedeflerine 24-25 yaşında çoktan ulaşmış oluyor diğeri ise ancak 30'dan sonra. Elbette bu bir yarış değil ve hayat genelleme yapılamayacak kadar komplike bir serüven ancak giden zaman da geri gelmiyor. O yüzden geçmişe dönsem kendime verebileceğim en önemli tavsiye ne hayal kurmam gerektiği ile alakalı olurdu ki o yönde çabalayayım. Hayalini bile kurmayı bilemediğin bir şeye ulaşmak için önce o bilgiye erişmek lazım çünkü, bunun için de düşüncelerinize yön verebilecek donanımda insanlar/ kitaplar/ yayınlar vs...

6 kasım 16:22