3038. -Chamos Repair Cica Centella Cream: kullandığım ilk cica krem olduğu için başka kremlerle karşılaştıramayacağım. yoğun bir yapısı vardı. ben daha ince yapılı bir kremle dönüşümlü kullandım ama bazen sadece bu kremi kullandım. etki olarak harikalar yarattı diyemem ama fiyatı indirimlerde gerçekten çok uyguna geliyor. benim cildim karma olduğu için bana biraz ağır geldi kışın kullanmama rağmen.
-Cosmed Atopia Cleansing Oil: en az 4 yıldır yağ bazlı temizleyici olarak bu ürünü alıyorum sanırım. yapısı çok ince değil ama yüz temizleme köpüğü ya da jeliyle üstünden geçtikten sonra herhangi bir kalıntı kalmıyor benim yüzümde. bence makyajı da gayet güzel çıkartıyor ama ben waterproof maskara gibi çıkarması zor ürünler kullanmıyorum. indirim dönemlerinde de gayet uygun fiyatlara yakalayabiliyorum.
-Yves Rocher Saç Dökülmesine Karşı (anti-chute) Güçlendirici Prebiyotik Şampuan: benim saç diplerimde dermatit var, çok yağlı ve çok fazla dökülüyor. haftada bir dermatit şampuanı kullanıyorum, bu şampuanı extra olarak almıştım. arındırması bana pek yeterli gelmedi sanki saçımdaki yağı tam olarak almıyormuş gibi hissediyordum. saç dökülmeme zaten hiç etki etmedi. fiyat ve gramaj olarak da bana pek uygun gelmiyor açıkçası. bir daha almam muhtemelen.
-Barulab Greentea Hyrdo Calming Sun Cream:5-6 tüp bitirmişimdir şimdiye kadar. en beğendiğim ikinci güneş kremi barulab. birinci sırada dalba var. hiç ağırlık, sivilce, kusma, soyulama yapmıyor benim cildimde. fiyatı da nispeten daha uygun bence.
-isana classic lipbalm: neutrogena ile dönüşümlü kullanıyorum. hangisini indirimde yakalarsam onu alıyorum. ben ikisinden de çok memnunum ama isanayı biraz daha fazla seviyorum. daha yoğun ve yağlı bence ve daha uzun süre nemli tutuyor benim dudaklarımı.
-isana %5 üre el kremi: başka el kremi kullanmıyorum. yine bu da indirimde çok uygun fiyata geliyor. hızlı emiliyor ve güzel nemlendiriyor.