3042. bitirdiklerim bayağı birikmiş de fark etmemişim.
kaine greencalm aqua cream: her ay bir tane bitirmeden rahat edemiyorum. bereketsizliğin sembolü adeta. ama akmaz kokmaz bir krem.
avene hydrance legere/light cream: aslında karma/yağlı ciltlerin çok beğeneceği, sivilce yapmayan, yeterli miktarda nemlendiren bir krem. fakat neden bu kadar parfüm? bu kremin parfümsüzünü çıkarırlarsa kesin alırım. parfümsüz olarak aynı markanın tolerance serisinden fluid versiyonunu gözüme kestirdim onu bir deneyeceğim.
beauty of joseon red bean water gel: kış ayları için karma/yağlı ciltlere uygun jel yapıda bir krem. birçok jel nemlendiriciden iyi nemlendiriyor. bende sivilce de yapmadı ama bazen kaşıntı yaptığı için tekrar tercih etmeyeceğim.
Thank you farmer phyto relieful temizleme jeli: içindeki yaprak parçaları o kadar anlamsız ki. peeling desen değil, yatıştırıcı unsur desen değil. cilde bastırıldığında da gayet çizecek sertlikte. temizlemesi iyi. garip deterjanımsı bir kokusu var.
luvum hyaluronic acid toner mini boy: içerisinde hamamelis virginia da olması sevindirdi fakat büyük boyu çok pahalı. o paraya değecek bir etkisi yok. nemlendiriyor sakinleştiriyor işte bin tane tonik var bu etkiyi veren. ama bereketli de bir ürün hakkını yemiyim.
hanskin hyaluronic acid serum: ben bunu hem yüzüme hem de bitiremeyeceğimi anlayınca saçlarıma kullandım. kullandığım dönem saçlarımın elektiriklenmesinin azaldığını fark ettim. daha ucuz bir hyaluronik asidi saçıma tekrar uygulamaya başlayacağım. aşırı bereketli ve iyi nemlendiren bir serum.
dove eventone deodorant: pudralı bir deodorant nasıl kol altı kararmasına iyi gelsin, bence çok mantıksız. birkaç tane almışım bir de. ter kokusunu iyi önlüyor ama kendi kokusunu sevemedim. her sıktığımda eşim sen ne sıktın çok garip kokuyor diyip durduğu için tekrar almayacağım.
arko soft touch aloeveralı tıraş jeli: hemen bitmese güzel ürün.
john frieda full repair şampuan: benim saçım öyle çok işlem görmüş bir saç değil fakat uçları çok kurumaya meyilli. o yüzden sanırım ki biraz ağır geldi bana. saçımı yumuşattı mı evet ama çok çabuk yağlandırdı.
john frieda full repair saç maskesi: ahım şahım bir etkisi yok bence ya saç kreminden farkı yok. yumuşatıyor evet ama kalıcı bir etki değil.
kallos biotin saç kremi: kallosun saç kremlerini seviyorum ama bu versiyonunu kokusu yüzünden tekrar almam. limonumsu garip bir kokusu var. keratin olanı daha iyi.
kitoko oil treatment karite argan oil: maskülen kokuları sevmememe rağmen bunun kokusuna da saçta bıraktığı etkiye de bitiyorum. tekrar kesinlikle alacağım.
mizon hand and foot cream snail 100ml: çok uygun bir fiyata ikili olarak almıştım ama pek memnun kalmadım. içindeki snail içeriğinden olsa gerek ilk sürüldüğünde yapış yapış. sonra o his gidiyor ama bu sefer de pek nemlendirmemiş oluyor. daha çok ayaklarıma kullanıp bitireceğim diğerini de.
rebul bouquet mini kolonya: telefonumu dezenfekte etmek için kullanıyorum. ama bıktım hep aynı kokulardan. farklı güzel çiçek kokulu kolonyalar arıyorum.
Edit: marka adını yazmamışım