3044. Rival de loop shine bomb - 06 gimme a bling rengini bitirdim. İlk defa bir glossu tamamen bitirmenin gururunu yaşıyorum )) İçinde altın rengi ışıltıları var ama dudakta yaldır yaldır durmuyor. Yenisini çoktan aldım bile.
- süslü
- moda alışveriş
- kuaför & güzellik merkezi
- sağlık
- spor
- gönül işleri
- aile arkadaş ilişkileri
- cinsellik
- eğitim & kariyer
- seyahat
- pet
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- linki kopyala
- şikayet et
- girdiler (3044)
- medya (420)
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/26702_1610314821.jpeg)
cinsiyet: | kadın |
cilt tipi: | kuru |
saç kalınlığı: | normal |
ten rengi: | buğday tenli |
saç şekli: | düz |
saç tipi: | kuru |
3043. bitirdiklerim bayağı birikmiş de fark etmemişim.
kaine greencalm aqua cream: her ay bir tane bitirmeden rahat edemiyorum. bereketsizliğin sembolü adeta. ama akmaz kokmaz bir krem.
avene hydrance legere/light cream: aslında karma/yağlı ciltlerin çok beğeneceği, sivilce yapmayan, yeterli miktarda nemlendiren bir krem. fakat neden bu kadar parfüm? bu kremin parfümsüzünü çıkarırlarsa kesin alırım. parfümsüz olarak aynı markanın tolerance serisinden fluid versiyonunu gözüme kestirdim onu bir deneyeceğim.
beauty of joseon red bean water gel: kış ayları için karma/yağlı ciltlere uygun jel yapıda bir krem. birçok jel nemlendiriciden iyi nemlendiriyor. bende sivilce de yapmadı ama bazen kaşıntı yaptığı için tekrar tercih etmeyeceğim.
Thank you farmer phyto relieful temizleme jeli: içindeki yaprak parçaları o kadar anlamsız ki. peeling desen değil, yatıştırıcı unsur desen değil. cilde bastırıldığında da gayet çizecek sertlikte. temizlemesi iyi. garip deterjanımsı bir kokusu var.
luvum hyaluronic acid toner mini boy: içerisinde hamamelis virginia da olması sevindirdi fakat büyük boyu çok pahalı. o paraya değecek bir etkisi yok. nemlendiriyor sakinleştiriyor işte bin tane tonik var bu etkiyi veren. ama bereketli de bir ürün hakkını yemiyim.
hanskin hyaluronic acid serum: ben bunu hem yüzüme hem de bitiremeyeceğimi anlayınca saçlarıma kullandım. kullandığım dönem saçlarımın elektiriklenmesinin azaldığını fark ettim. daha ucuz bir hyaluronik asidi saçıma tekrar uygulamaya başlayacağım. aşırı bereketli ve iyi nemlendiren bir serum.
dove eventone deodorant: pudralı bir deodorant nasıl kol altı kararmasına iyi gelsin, bence çok mantıksız. birkaç tane almışım bir de. ter kokusunu iyi önlüyor ama kendi kokusunu sevemedim. her sıktığımda eşim sen ne sıktın çok garip kokuyor diyip durduğu için tekrar almayacağım.
arko soft touch aloeveralı tıraş jeli: hemen bitmese güzel ürün.
john frieda full repair şampuan: benim saçım öyle çok işlem görmüş bir saç değil fakat uçları çok kurumaya meyilli. o yüzden sanırım ki biraz ağır geldi bana. saçımı yumuşattı mı evet ama çok çabuk yağlandırdı.
john frieda full repair saç maskesi: ahım şahım bir etkisi yok bence ya saç kreminden farkı yok. yumuşatıyor evet ama kalıcı bir etki değil.
kallos biotin saç kremi: kallosun saç kremlerini seviyorum ama bu versiyonunu kokusu yüzünden tekrar almam. limonumsu garip bir kokusu var. keratin olanı daha iyi.
kitoko oil treatment karite argan oil: maskülen kokuları sevmememe rağmen bunun kokusuna da saçta bıraktığı etkiye de bitiyorum. tekrar kesinlikle alacağım.
mizon hand and foot cream snail 100ml: çok uygun bir fiyata ikili olarak almıştım ama pek memnun kalmadım. içindeki snail içeriğinden olsa gerek ilk sürüldüğünde yapış yapış. sonra o his gidiyor ama bu sefer de pek nemlendirmemiş oluyor. daha çok ayaklarıma kullanıp bitireceğim diğerini de.
rebul bouquet mini kolonya: telefonumu dezenfekte etmek için kullanıyorum. ama bıktım hep aynı kokulardan. farklı güzel çiçek kokulu kolonyalar arıyorum.
Edit: marka adını yazmamışım
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/20497_1682774130.jpg)
cinsiyet: | kadın |
cilt alt tonu: | warm |
alerjik cilt: | evet |
saç rengi: | koyu kestane |
saç kalınlığı: | ince telli |
kepekli saç: | hayır |
ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | karma |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | dalgalı |
saç tipi: | yağlı |
3042. Elimde bitmeye yakın kozmetik ürünlerin çoğunu önceden bitirdiğim için bu ay çok az ürün bitti.
missha eyeliner br03
Youth to the people superfood air whip cream
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//nophoto.png)
yaş: | 31 |
3041. ocak ayı -ürün yorumları linkte-:
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/40340_1627983093.jpg)
cinsiyet: | kadın |
ten rengi: | koyu buğday tenli |
cilt tipi: | karma |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | kıvırcık |
saç tipi: | kuru |
yaş: | 36 |
cilt alt tonu: | nötr |
alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | siyah |
saç kalınlığı: | kalın telli |
kepekli saç: | evet |
3040. Bu girdiyi bu yıl kullanıp bitirdiğim makyaj ve kişisel bakım ürünlerini takip etmek üzere yazıyorum. ürünler bittikçe altına edit olarak ekleyeceğim. bu sayede aslında ürünleri ne kadar tüketebildiğimi takip etmeyi planlıyorum.
Pantene Nem Terapisi Saç Bakım Kremi 275 ml - Ocak 2025
Uriage Bariesun SPF 50+ Mousturizing Cream 50 ml - Ocak 2025
sensodyne ferah nefes - Ocak 2025
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//nophoto.png)
cinsiyet: | kadın |
cilt alt tonu: | warm |
alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | kestane |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | karma |
göz rengi: | yeşil |
saç şekli: | dalgalı |
saç tipi: | yağlı |
3039. ayrı ayrı iki bitenlerim var kısaca yazacağım, birinci part
- gliss supreme length koruyucu şampuan: işimi gördü ama tekrar almam şampuan konusundaki tercihlerimi tamamen değiştirmeye karar verdim artık market markalarını kullanmayacağım.
- urban care it's so high kuru şampuan: bunu online'dan almıştım ve kutunun yarısı boş geldiğine yemin edebilirim, birkaç kez kullanabildim. ben kuru şampuanları temiz saça hacim versin diye kullanıyorum bu da harikalar yaratmadı. tekrar almam şu an elimde batiste var onu deneyeceğim.
- la rachel saç bakım kompleksi: bundan geçen sene 1 şişe daha bitirmiştim. kokusunu hiç sevmiyorum karanfil mi desem is mi desem anlamlandıramadığım saçma bir kokusu var. etki olarak da bence saç uzatma konusunda faydalı bir ürün ancak saç çıkarma konusunda faydasını göremedim, ki benim beklentim buydu. bu anlamda ürün önerisi olan varsa da çok sevinirim. tekrar almam, geçen hafta başka saç bakım yağları aldım onları deniyorum.
- la rachel saç bakım toniği: bunun kayda değer etkisini göremedim çok da düzenli kullanmama rağmen. belki dökülmeyi biraz azalmıştır, bunun dışında uzamaya yeni saç oluşumuna etkisi yok. tekrar almam başka saç derisi toniğine geçtim.
- frudia pomegranate temizleme köpüğü: o kadar manasız bir ürün ki anlatamam yani. annem almış kuru ve hassas ciltli kendisi, ona ağır gelince bana verdi ama ben de kullanamadım. hassas ciltler için olmasına rağmen cildi inanılmaz kurutuyor acı veriyor resmen o kuruluk. fırçalarımı yıkamak için kullandım çöpe gitmesin diye.
- bibimcos hyaluronic booster serum: birinci partın memnun kaldığım tek üyesi bu herhalde. çok çok sevdim gerçekten üzerine sürülen nemlendiricinin etkisini boostluyor. geçen sene boyunca cildim o kadar farklı havalardan çaldı ki rozalar, demodexler, kuruyup kabuk kabuk olmalar, sivilce kusmalar derken anca birkaç aydır toparlayabildim ve bu serumun da faydası olduğunu düşünüyorum. hem minik boyundan hem de tam boyundan aldım, son girdimde yazmış olmam lazım. kesinlikle tekrar tekrar da alacağım bir ürün oldu. bence bir şans verin minik boyuna.
- elidor moisture boom saç bakım maskesi: elidor ürünü kullanmayalı o kadar uzun zaman olmuş ki anlatamam. normal bir saç maskesiydi ekstra bir faydasını göremedim. tekrar almam 160 ml'di ve hemen bitti. böyle az ebatlı ürünleri sevmiyorum sürekli bir şeylerim bitiyor ve başıma alışveriş derdi çıkıyor, bıktım yani habire bir şeylerin bitmesinden.
ikinci part
- loreal mucizevi yağ anında kurtarıcı yoğun bakım kremi: ab-ı hayat falan değil öyle mucizevi, kurtarıcı, yoğun bir etkisi yok düpedüz saç kremi. tekrar almam.
- urban care deniz tuzu saç köpüğü: bundan çok memnun kaldım gerçekten saçlarımı bir gram ağırlaştırmadan/sertleştirmeden buklelerimi çok güzel tuttu. dyson ile mükemmel br ikili oldular, elimdeki saç köpüğü bitsin buna döneceğim.
- isana vücut peelingi: tüm vücudumda iki kere kullanabildim ya abartmıyorum gerçekten 2 kere. etkisi güzeldi tanecikleri çok sert ve iri değil hatta mikro düzeyde denilebilir. vücudu gayet nemli bırakıyor, elimde başka bir çeşidi var ona geçeceğim.
- tiyrus venüs parfüm: şurada az buçuk fikrimi belirtmiştim. gayet severek kullandım. lancome la nuit tresor dışında hiçbir parfümün doğru düzgün yayılmadığı ve kalıcı olmadığı şahsımda gayet memnun edici bir etkisi oldu, ancak lady dururken venüsü tekrar tercih etmem. sebebi sadece kişisel tercihler ve koku zevki, yoksa venüs de gerçekten çok güzel bir koku.
- carmex lip balm: mentol kokusu baskın bir ürün. tamamen emildiğini düşünmüyorum gece sürüp yattığımda sabah mutlaka dudaklarımda biraz kalıntı oluyordu. dudaklarımın nispeten nemli olduğu bir dönemde kullandım bunun için işimi gördü, tekrar almam.
- gillette venüs başlıkları: üstteki swirl, alttaki smooth. swirl zaten yıllardır kullandığım ve çok memnun olduğum başlık. ondan devam ederim ama smooth'u tekrar almam, jilet sayısı benim için yetersiz ve başlığının oynamaması da işimi zorlaştırıyor.
- note skin perfecting primer: güzel başladı ama sonlara doğru cozuttu bu da. birincisi kapak kısmı inanılmaz soyulmaya başladı resmen yüzümden gri gri parçalar bırakmaya başladı, ürünün etkisi de çok azaldı sürdüğüm yerde kuruluk yapmaya ve yayılmadan löp löp kalmaya başladı. skt'si de geçmedi aslında ama bozuldu herhalde durduğu yerde. tekrar almam.
- chamos repair cica krem: geçen yıllarda tam boyunu kullanmıştım, bu alışverişle tester olarak geldi. özellikle kaş bıyık aldığım dönemlerde bunu mutlaka kullanıyorum cildimi çok güzel yatıştırıyor. elimde tester birkaç tane daha var onlardan devam ederim.
- mjcare hyaluronik asit kağıt maske: bu markanın kağıt maskelerinin hepsini denedim, bence hiçbirinin ayırt edici bir özelliği yok hangisini kullansam da günü kurtaracak bir nemlendirme etkisi var. ama fiyatı uygun özellikle toplu alımda. elimdekiler bitince tekrar almam başka markalara şans vermek istiyorum.
- mizon yeşil çaylı kağıt maske: güzeldi yine günü kurtaran, makyajı daha iyi gösteren maskelerden biri oldu. bunun narlısını daha çok beğendim ondan devam edeceğim.
- bee beauty aha peeling pad: bundan garip bir şekilde o kadar memnun kaldım ki anlatamam. özellikle çenemde minicik iğne ucu kadar siyah noktalar olabiliyor onları anında temizledi. yüzümün başka hiçbir yerine kullanmadım tahriş edeceğini hissettim çünkü ama çenemde kullanmak için tekrar alacağım. bunun turuncu pakette olanı da var ama bu daha iyi bence.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/33280_1572009645.jpeg)
cinsiyet: | kadın |
ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | karma |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | dalgalı |
saç tipi: | yağlı |
yaş: | 30 |
cilt alt tonu: | cool |
alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | koyu kestane |
saç kalınlığı: | ince telli |
kepekli saç: | hayır |
3038. nyx aydınlatıcı: yıllar önce london city set diye bir set çıkarmıştı. onun içindeki aydınlatıcıyı çıkarmıştım. bu sene bitirdim.
flormar suya dayanıklı dudak kalemi: nut cookieden sonraki favorimdi.
maruderm bha tonik: genelde fiddy metodu yaparken uyguladığım bir tonikti. bu metod için uygun. tek başına kullandığımda da sivilceleri söndürüyordu. düzenli kullanmadığım için siyah noktalardaki etkisi hakkında bir fikrim yok.
luv it! centella tonik: içeriği minimal, temiz bir tonik.
maruderm cica centella cilt bakım kremi: hafif, yağlandırmayan güzel bir nemlendirici.
yves rocher renk koruyucu şampuan: yıllardır bunu kullanıyorum.
mousson turunçgil ve ballı durulanmayan saç kremi: çok çok seviyorum ama artık sanırım gelmiyor. hiçbir yerde bulamıyorum.
naturalive saç kremi: içinde silikon, alkol malkol olmadığı ve doğal içerikli olduğu için almıştım. çok beğendim.
naturalive roll-on deodorant: dörtlü olarak almış bu yaz sonu korumamaya başlamıştı, kışın geri dönerim dedim. tarihi geçmiş yine de deneyeyim dedim. normalden daha kötü kokuttu. birinin yarısına gelmiştim, diğer tamamen doluydu. atmak zorunda kaldım maalesef.
splat ultra complex diş macunu
la diva kükürt sabunu
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/49697_1576695361.jpg)
cinsiyet: | kadın |
ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | normal |
göz rengi: | ela |
saç şekli: | kıvırcık |
saç tipi: | normal |
yaş: | 26 |
cilt alt tonu: | cool |
alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | diğer |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
3037. aralık ayı:
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/40340_1627983093.jpg)
cinsiyet: | kadın |
ten rengi: | koyu buğday tenli |
cilt tipi: | karma |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | kıvırcık |
saç tipi: | kuru |
yaş: | 36 |
cilt alt tonu: | nötr |
alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | siyah |
saç kalınlığı: | kalın telli |
kepekli saç: | evet |
3036. Eylül- aralık arası bitirdiğim ürünler. Üç başlık altında topladım:
Beğendiklerim:
Stay well triple hyaluronic acid toner: bunu serumundan daha verimli buluyorum. Hatta serumu bunun daha küçüğü ve sadece biraz yoğun versiyonu. Kokusuz, cilde iyi nem veren ve işini güzel gören bir toner. Ama bunu bulmak giderek zorlaştı, bir hyaluronic acid tonerine de fahiş fiyatlar vermek istemiyorum. Bir yerlerde uygun fiyatlı rastlarsam kesin alırım.
Svr topialyse yüz yıkama jeli: enfes. Bioderma pembe olandan bile daha iyi. Yüzü kurutmuyor, makyajı ve diğer artıkları güzel temizliyor. Çok hafif bir kokusu var. Şişesi çok konforlu, refill de bulunabiliyor bazen. Jel temizleyici kullananlara şiddetle tavsiye ederim.
Bioxcin atopicare vücut kremi: bunu bioderma'ya alternatif olarak almıştım, hem yarı fiyatı hem de açıkçası çok daha iyi. Kızımda da kullandım, alerji yapmadı. Bundan sonra isana üreli kremle dönüşümlü kullanırım.
Bioxcin atopicare yüz kremi: efsane. Tam aradığım ürün, yapış yapış etmeden nemlendiriyor, sıfır koku, yumuşak doku, uygun fiyat (lütfen yükseltmeyin fiyatı yalvarıyorum). Dört kutu daha aldım, birkaç ay idare eder beni.
Klairs freshly juiced vitamin e maske: büyük boyu stokta yoktu, küçük boy aldım ama yetmedi, döne döne kullandığım yüz maskem, gerçek nem.
Bioxcin kaş kirpik serumu, hoito hyaluronik asit serumu, some by mi c vitamini serumu: bunlardan daha önce çok bahsettim, sürekli aldığım ürünler.
Clara hygienics shower gel koymuşum ama cleansing oil olmalıydı aslında, yanlış koymuşum. Duş jelini sevmedim, temizleme yağı ise her şeyiyle efsane. Boyutu, fiyatı, kokusuzluğu, temizleme performansı, hemen bitmeyişi. Tekrar aldım, çok memnunum, çift fazlı temizleme yapan ve uygun fiyatlı ürün arayanlara tavsiye ederim.
Missha black head off temizleme yağı: en sevdiğim temizleme yağı aslında ama stoklarda büyük boyunu bulmak imkansız gibi bir şey oldu, az bir miktar yetiyor, makyajı söküp atıyor, ciltten süt haline gelip çabucak temizleniyor. Büyük boyunu stoklara daha çok getirin allahsızlar.
Olsa da olur olmasa da olur ürünler:
Dove avocado saç kremi: benim saçıma avokado iyi geliyor ama elimde bir şey olmazsa tekrar alırım, ahım şahım bir krem değil.
Bioderma atoderm krem: alternatifini bulduğum için güzel bir kampanya olmazsa alacağımı sanmıyorum.
Neutrogena retinol boost: yani iyi güzel, hiç retinol bulamazsam uygun fiyat olduğu için alırım.
Dr ceuracle kefirli yüz kremi: bunu güzel bir kampanya olunca almıştım, nem veriyor ama ekstra bir olayı yok. Yoklukta alınır.
İnkey list hyaluronic asit serum: fiyatı çok uygundu aldım, piyasadaki diğer aynı skaladaki ürünlerden pek bir farkı yok. Stay well de aynı şekilde.
Essence far bazı: o kadar uzun zaman önce almışım ki, böyle bir ürün kaldı mı onu bile bilmiyorum. İşini görüyor, onun gibi işini gören pek çok başka ürün de var piyasada.
Beğenmediklerim:
Biodema pigmentbio foaming cream: bunu naos stars'dan hediye olarak almıştım. Yüzümü yıkadım sivilce yaptı, maske gibi kullandım tahriş etti, en son duşta bitirdim.
Jowae bb krem: normalde bu ürünü seviyorum ama oksitlendi, sanırım artık tarihi geçmekte olan bir ürün almışım. Üzerinde tarih de yazmıyordu, risk almak istemedim. Jowae sevsem de galiba artık türkiye'ye ürünleri gelmiyor.
Skin 1004 centella yüz maskesi: berbat bir şey, nem versin diye sürüyorsunuz yüzünüzdeki tüm nemi çekiyor ve daha da kurutuyor.
House of hur ampoule blusher: rengi şahane, sürüşü berbat, kalıcılığı yok. Boşa harcanmış para olarak görüyorum.
Amuse allık: bu da aynı şekilde, yanağınızda renk bile çıkmıyor. Yazık günah valla paramıza. Ama suç bende al geç nars'ını macera arama.
yves rocher ayak peelingi, ayak kremi ve killi yüz maskesi: hiçbiri bir işe yaramadı. Hatta ayak peelingi soydu geçti ayaklarımı. Millet niye abartmış bu kadar bu ürünleri anlamadım.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/74654_1670143414.jpeg)
ten rengi: | buğday tenli |
cilt tipi: | karma |
saç rengi: | koyu kestane |
saç tipi: | yağlı |
cilt alt tonu: | warm |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç kalınlığı: | kalın telli |
3035. Kosas wet oil unbuttoned
L'Oréal lash paradise
İlia multistick at last
Bioderma atoderm Creme ultra 500ml
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//nophoto.png)
yaş: | 31 |
ilginizi çekebilecek benzer başlıklar
3034. 2024'ün son girdisini gireyim. üç ürünüm bitti.
silver shine dudak kalemi: kahve tonlu bir kalemdi bu marka var mı hala hangi numaraydı hiç bilmiyorum maalesef, çok eskiydi ve hazirandan beri project pan yapıyordum bu kaleme. sonunda açtım ve içindeki kalem düştü yani tamamen bitti. yani güzeldi ama aramam tekrardan, şimdi başka kalemlerimi project pana soktum.
balea q10 augencreme: güzeldi ama sonlara doğru bi pütür pütür oldu ve beyaz renk veriyordu sanırım gözaltı morluğuna iyi gelmiş gibi bir görüntüsü vermek için beyaz renk yapmışlar. tekrar almam, yerine yine dm'den alverde markalı c vitaminli göz kremi koydum bu daha iyi sanki.
body shop hemp el kremi: bi tane daha var onunla devam edicem, kuru eller için en iyisi diyorlardı ama ben çok bayılamadım, body shoptan sonra loccitane deneyeceğim.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/11947_1587640726.jpeg)
cinsiyet: | kadın |
cilt alt tonu: | warm |
alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | sarı |
saç kalınlığı: | ince telli |
kepekli saç: | hayır |
ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | karma |
göz rengi: | mavi |
saç şekli: | düz |
saç tipi: | normal |
3033. Yves rocher besleyici kolay tarama şampuanı: Yves rocher alışverişimde hediye ürün olarak verilmişti. Güzel bir şampuan, kokusu çok hoşuma gitti, hafif bir kokusu var. Köpürme sıkıntısı olduğu, saçlarımı erken yağlandırdığı ve besleyici iddiasına rağmen boy ve uçları biraz kuruttuğu için tekrar almam. Ancak hediye gelirse kullanırım. Saç tipi kuru ve boyasız, yıpranmamış olanlar daha çok sevecektir.
Maruderm dökülme karşıtı saç maskesi: 100 tl gibi çok uygun bir fiyata aldığım 300 ml saç maskesi. Öncelikle içeriği gerçekten muazzam, dökülmeyi önleme ve yeni saç çıkartma konusunda çok besleyici bir içeriği var. Saç diplerine uyguladığımda, yağlanma/ağırlaştırma vs. yapmıyor. Tek sıkıntısı ilk sıralarda dimethicone ve silikon türevleri içeriyor, ince telli ve düşük gözenekli saçım olduğu için birikme yapabilme durumu var. bu yüzden şampuandan sonra haftada bir diplere, 2-3 kez boylara uygulayarak kullandım, saç cilasında da boyaya kattım. Genel olarak memnunum, saçı güzel yumuşatıyor, dökülmeyi de hafif azalttı. Tek başına dökülmeyi bitireceğini sanmıyorum. Destekleyici bir ürün olarak kullanıyorum. Bereketli bir ürün, tekrar alırım.
Artego 8.44 saç boyası: 150 ml dev bir boya. 3 ay kullanabiliyorum bir tüpü. Staja gittigim okulda öğrencilerim her hafta saçımın doğal olup olmadığını soruyor bu boya sayesinde. Cırt, fosforlu turuncu, kızıl bakırlar önünde tövbe edip diz çöker. Çok memnunum, bir kutu daha aldım. 20 volüm artego oksidanla 1:1 oranla kullanıyorum.
Bioder yüz için sir ağda bandı: Bir kutu bitirdim, bıyıklarıma, favori bölgeme kullanıyorum. Önceden ustura yapıyordum, kıllarım kalınlaşmadı ancak daha sert çıkıyor, genel olarak saçım, tırnağım vs çok hızlı uzar, kıllar da aynı şekilde olduğu için usturayı bırakıp ağdaya geçtim. İnce kalın fark etmez tüm kılları çok iyi alıyor. Fön makinesiyle ısıtıp kullanıyorum. Aynı ağda ısıtılıp 2-3 kere de kullanılabiliyor. Sonrasında bioder kıl azaltıcı üçlü kürü uyguluyorum. İleride onunla ilgili de girdi gireceğim. Şimdilik iki kere kullandım, memnunum.
Tekrar tekrar alırım. alerji, sivilce, kızarıklık vs
Yapmadı.
Siveno roll on kadın: çok memnun kaldım, alüminyumsuz olmasına rağmen yaklaşık 1 gün boyunca ter kokusunu engelliyor. Kokusuz diyebilirim çok hafif Hindistan cevizi kokusu geliyor ama belli belirsiz. Her şeyiyle memnun kaldım, tekrar alırım.
Tto lens suyu: Renu markasının lens suyunu kullanıyordum ama fiyatı nedeniyle tto denemek istedim, memnun kaldım. Tekrar bir tane daha aldım. Fiyatı artmazsa almaya devam ederim.
Dermokil el&vücut kremi avokado: kokusu loreal saç boyası kokusu+karışık meyve suyu gibi. Kalıcı ve hoş bir kokusu var. 75 ml bir krem a101'de satılıyor. Hafif yapılı, nemlendirmesi yeterli. Çok kuru, çatlak elleriniz yoksa seversiniz. Tekrar alırım.
Fusswohl üreli ayak kremi: Isana'dan aylar önce aldığım %20 veya 25 üre içeren ayak bakım kremi. Düzenli kullanıldığında etkisi güzel ama biraz ara verseniz ayak yine eski halini alıyor. Yağlı bir krem, emilimi yavaş bu yüzden. Fiyatı ve gramajı düşünülürse bir daha almam.
Missha göz&dudak makyaj temizleme suyu: çift fazlı bir micellar su, memnun kalmadım, kirpiklerimi ovuşturmadığım halde döktü, Fiyatı da gereksiz pahalı. Bir daha almam.
Hoito c vitamini: Bununla ilgili bir girdi girmiştim, memnunum bir daha alırım.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/39323_1690912927.jpg)
ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | karma |
saç rengi: | kızıl |
saç kalınlığı: | ince telli |
cilt alt tonu: | cool |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç şekli: | dalgalı |
saç tipi: | normal |
3032. -Chamos Repair Cica Centella Cream: kullandığım ilk cica krem olduğu için başka kremlerle karşılaştıramayacağım. yoğun bir yapısı vardı. ben daha ince yapılı bir kremle dönüşümlü kullandım ama bazen sadece bu kremi kullandım. etki olarak harikalar yarattı diyemem ama fiyatı indirimlerde gerçekten çok uyguna geliyor. benim cildim karma olduğu için bana biraz ağır geldi kışın kullanmama rağmen.
-Cosmed Atopia Cleansing Oil: en az 4 yıldır yağ bazlı temizleyici olarak bu ürünü alıyorum sanırım. yapısı çok ince değil ama yüz temizleme köpüğü ya da jeliyle üstünden geçtikten sonra herhangi bir kalıntı kalmıyor benim yüzümde. bence makyajı da gayet güzel çıkartıyor ama ben waterproof maskara gibi çıkarması zor ürünler kullanmıyorum. indirim dönemlerinde de gayet uygun fiyatlara yakalayabiliyorum.
-Yves Rocher Saç Dökülmesine Karşı (anti-chute) Güçlendirici Prebiyotik Şampuan: benim saç diplerimde dermatit var, çok yağlı ve çok fazla dökülüyor. haftada bir dermatit şampuanı kullanıyorum, bu şampuanı extra olarak almıştım. arındırması bana pek yeterli gelmedi sanki saçımdaki yağı tam olarak almıyormuş gibi hissediyordum. saç dökülmeme zaten hiç etki etmedi. fiyat ve gramaj olarak da bana pek uygun gelmiyor açıkçası. bir daha almam muhtemelen.
-Barulab Greentea Hyrdo Calming Sun Cream:5-6 tüp bitirmişimdir şimdiye kadar. en beğendiğim ikinci güneş kremi barulab. birinci sırada dalba var. hiç ağırlık, sivilce, kusma, soyulama yapmıyor benim cildimde. fiyatı da nispeten daha uygun bence.
-isana classic lipbalm: neutrogena ile dönüşümlü kullanıyorum. hangisini indirimde yakalarsam onu alıyorum. ben ikisinden de çok memnunum ama isanayı biraz daha fazla seviyorum. daha yoğun ve yağlı bence ve daha uzun süre nemli tutuyor benim dudaklarımı.
-isana %5 üre el kremi: başka el kremi kullanmıyorum. yine bu da indirimde çok uygun fiyata geliyor. hızlı emiliyor ve güzel nemlendiriyor.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//nophoto.png)
yaş: | 27 |
3031. revolution irl filter finish kapatıcı. Kuru göz altlarımla anlaştı. Artık tamamen kapatıcı bir şey aramıyorum. Göz altımı daha da kurutmasın derseniz bakabilirsiniz. Kullandıktan sonra 2 tane daha aldım. Bayağı memnunum,tavsiye ederim.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/22701_1571588076.jpg)
cinsiyet: | kadın |
ten rengi: | buğday tenli |
alerjik cilt: | evet |
saç rengi: | koyu kestane |
yaş: | 28 |
cilt tipi: | kuru |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | dalgalı |
3030. Galiba en çok girdi yazacağım başlık bu olacak. Çünkü bu sene kozmetik diyetine girdim. Bir şey bitmeden yenisini almayacağım.
Beauty of joseon güneş kremi: bu krem tamamen arayışımı bitiren bir ürün oldu. Yapısı eski bioderma aquafluidden biraz daha yoğun. Bende çok parlama yapmıyordu ama hafif versiyonu çıkmış. Elimde yedek olmasa şans verirdim.
Davines curl building serum: bu da arayış bitiren bir şekillendirici oldu. Yıllarca bir sürü ürün denedim bu kadar başarılı bir şekillendirici kullanmadım. İltifat aldırıyor daha ne olsun. Bitince yedeğini açtım.
Vichy dercos dökülme karşıtı şampuan: bir favorim daha. ilk şişenin sonuna doğru faydasını görmeye başlamıştım. 1,5 yıldır başka dökülme karşıtı şampuan denemedim. Yine benim için hedefi 12den vuran ürün oldu. Tek eksisi saçım dermatite yatkın olduğu için kepeklenme yapabiliyor. Onu da başka kepek şampuanıyla dengeleyerek çözdüm.
The balm mad lash maskara: bunu %80 indirimden almıştım. İlk başta çok cıvık geldi ama kıvamı oturunca oldukça başarılı bir performans gösterdi. Geçen tekrar aldım normalde sky high kullanıyordum ama bunun kadar dolgun göstermiyor kirpikleri.
Lancome advanced Génifique göz kremi: bu lancomedan aldığım setten çıkan 5 mllik mini boyuydu. Nemlendirmesi ve göz kapağına verdiği pürüzsüz etkiden dolayı tekrar aldım. Bu arada trendyolda sitesinden 300 lira daha ucuzdu kasım indiriminde iyi bir alışveriş oldu.
Frudia blueberry lip balm: bunu ikinci kez bitirdim. Genelde yatmadan önce kullanıyorum yumuşacık yapıyor dudaklarımı. Tek eksisi dibine yaklaşınca kavanozdan almak zor oluyor. Elimde şu an Laneige var o olmasaydı tekrar alacaktım. Onu da aldığım için pişmanım bu kremden belki eksisi var fazlası yok kesinlikle.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/724-1444942473.jpg)
cinsiyet: | kadın |
cilt alt tonu: | warm |
alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | kestane |
saç kalınlığı: | normal |
ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | karma |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | dalgalı |
saç tipi: | yağlı |
3029. Libre intense: çok popüler ve bence bu popülerliği hak eden çok hoş bir parfüm. Bazen keşke bu kadar yaygın olmasa diyorum. 30ml kullandım ve bitti.
Clinique black honey: rengini çok beğeniyorum, dokusunu çok değil. O yüzden yenisi almayacağım. Clinique ürünleri üst segment markalara göre özellikle eksik bırakılan bir marka, tam mükemmel bir ürünü asla olmuyor, çok benzeri Estée lauder'de falan daha kaliteli olarak bulunuyor, formülasyonu iyiyse paketlemesi dandik oluyor. Ben de dudakta parça parça olmayacak daha kaliteli bir black honey arayışına girdim. Lancome lip idol dudak balmını aldım ama o güzel rengi tutturamadım.
Guerlain eye liner: fırçayla sürüleni, çok beğeniyorum, elim çok alıştı ama black fridayde daha uyguna gelen CHANEL eyelinerı aldım, gerçi ml olarak yarısıymış ama olsun. O kadar fazla miktarı ben çok zor bitiriyorum, kıvamı bozulmadan kullanmak bu daha iyi.
Chanel kapatıcı:dibini sıyırdığım başka bir ürün, son dönemde cildimde durmamaya başladı, güneş kreminden şüpheleniyorum. Black fridayde adını çok duyduğum tarte kapatıcıyı aldım sonra da geldim süslüye baktım, çok meşhur olmasına rağmen yorumlardan anladım ki bana göre değil, açmadan iade edip, yine süslü sözlük entrylerine güvenerek Estee Lauder futurist kapatıcıyı aldım, tam istediğim gibi çıktı, bu vesileyle teşekkürler süslü sözlük.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/242_1732046428.jpeg)
yaş: | 39 |
cilt alt tonu: | cool |
alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | açık kestane |
saç kalınlığı: | kalın telli |
kepekli saç: | hayır |
ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | karma |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | dalgalı |
saç tipi: | kuru |
3028. bvlgari rose goldea: güzel ama hiç benim tarzım değil, bitirene kadar çok sıkıldım hatta sağa sola sıktım. güllü hoş bir koku, şişesi çok karizmatik. parfüm hassasiyetim var sanırım, her sıktığımda hapşırık krizi ve burun akıntısı yaşıyorum marka fark etmeksizin.
rexona clinical protection stick deodorant: stick ama krem kıvamında bir üründü ve ben normal sticklerden daha memnunum. koruması güzel ama kıyafete bulaşıyor istediğiniz kadar bekleseniz de. askılı falan giyerken sıkıntı mesela. yerine rexona cotton dry stick aldım, aynı sıkıntı bunda yok.
urban care biotin ve kafein içeren saç toniği: bitirmem 3 ay sürdü, ben saçlarımın sağlığında veya saç uzama hızımda hiçbir değişiklik görmedim. kafa derimdeki o ferahlık hissi güzeldi sadece. tekrar almam.
mac studio finish concealer: göz altımda çizgilere dolsa da ben çok seviyordum bunu, cildimde güzelce eriyip çok doğal duruyordu, bitti ama :/ kendi sitesinde de trendyolda da bulamadım kendi rengimi, galiba artık gelmeyecek. pro longwear aldım yerine, onun da pompası bana cinnet geçirtiyor.
her şeyden bir taneye sahip olduğum için şimdilik bu kadar. vichy dercos şampuanım ve bioderma atoderm kremimin de bitmesine ramak kaldı onları da ekleyeyim.
vichy dercos kepek karşıtı şampuan: çok sevdim, 390 ml şişe bana ve eşime bir yıla yakın gitti, içinde son 4 kullanımlık falan kaldı. sadece kullandığımda yıpranık saçlarım biraz fazla kuruyor ama olsun, saç derimde en iyi etkisi olan ürün bu. tekrar alacağım.
bioderma atoderm krem: ikinci kez bitirdiğim krem, bendeki 200 ml. yüz nemlendiricisi olarak kullansam da jilet tahrişleri, güneş yanıkları, pişikler konusunda da etkili. vücudumu nemlendirme gibi bir alışkanlığım olsa 500 ml olanı da alabilirim ama 200 ml olan bir yıl yetiyor bana. içinde bir parmak ürün kaldı ve tüpü keseceğim artık. bunu da tekrar alırım.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/31082_1565500172.jpeg)
cinsiyet: | kadın |
ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | kuru |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | dalgalı |
saç tipi: | normal |
yaş: | 24 |
cilt alt tonu: | warm |
alerjik cilt: | evet |
saç rengi: | kızıl |
saç kalınlığı: | ince telli |
kepekli saç: | evet |
3027. bioblas procyanidin+biotin şampuan: fena bir şampuan değildi. saçlarımı kurutmadı, kaşıntı yapmadı. saç dökülmesi için şampuandan fazlası lazım.
got2b kuru şampaun: başarısız. pudrası az, kokusu güzel değil. tekrar almam.
watsons kuru şampuan volume: her rengini kullandım ve hepsinden güzel sonuç aldım. bol pudralı, yağı emiyor ve hacim veriyor. saçlarım 2. güne çıkmadığı için ve özel günlerde hacim vermesi amacıyla bolca kuru şampuan kullanıyorum. batiste'den sonra en iyisi watsons diyebilirim. fiyatı da çok uygun.
palmolive moments böğürtlen ve orkide duş jeli: böğürtlen kokusu baskın. duş jelinde meyve kokusundan tiksiniyorum.
urban care biotin tonik: 4 kutu falan bitirdim bundan ama saç derisini ferahlatmaktan başka bir naneye yaradığı yok. yanlışlıkla alnıma yakın püskürtürsem de kaşıntı yapıyor. saç beyazlatıyor iddiası ne kadar gerçek bilmiyorum ama tekrar almayacağım.
isana all in one treatment ısı koruyucu saç spreyi: çok güzel kokuyor ve saçı yumuşatıyor. genel anlamda memnun kaldım fakat maymun iştahım aynı ürüne bağlı kalamıyor maalesef.
isana pure yüz temizleme köpüğü: çokça bitirdim kendisinden. cildi yormuyor, kurutmuyor. makyaj falan temizlemez o kadar güçlü değil ben yüzümde bir şey yokken kullanıyorum genelde. memnunum.
kaine green calm aqua cream: her ay bitiyor ya hatta yeni açtığım da bitmek üzere. bu kadar bereketsiz bir ürün olamaz. maaşı sana mı dökücem be.
goodal heartleaf calming moisture sun cream: ömrü hayatımda en memnun kaldığım güneş kremi olarak tarihe geçti. daha nerelere övem ben seni sen bitanesin. parfümsüz, beyazlık yok, sivilce yapmıyor, cildi nemlendiriyor, sakinleştiriyor, güneşten koruyor. daha ne yapsın.
jumiso snail mucin 88+peptide krem mini boy: serumunu severek kullanıyorum fakat kremi için aynı şeyi söyleyemicem. nemlendirmiyor? garip bir his yaratıyor ciltte. sivilce yapmadı ama konforsuz.
babe deodorant: bunun kokusunu kesinlikle body mist, body oil falan yapmalısınız sayın babe laboratuarı. bebek bebek kokmak bu benim için. koltuk altımı kurutmasa keşke.
oral b diş eti bakımı diş macunu: aman diş macunu işte.
oral b pro expert hassas dişler için diş ipi: satin floss olanından daha çok memnun kalmıştım bu daha sert sanki. ona döneceğim.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/20497_1682774130.jpg)
cinsiyet: | kadın |
cilt alt tonu: | warm |
alerjik cilt: | evet |
saç rengi: | koyu kestane |
saç kalınlığı: | ince telli |
kepekli saç: | hayır |
ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | karma |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | dalgalı |
saç tipi: | yağlı |
3026. giorgio armani luminous silk fondöten
Bitirmek için kendimi zorladığım ve en sonunda bitirebildiğim bir fondöten oldu. Makyaj bazı kullanıldığında iyi ama bazsız yüzdeki gözeneklere dolan ve kurulukları belli eden bir ürün. Bir keresinde altına mat yapılı bir güneş kremi sürmüştüm de aşırı cakey durmuştu. Kötü tarafı mat gibi davransa da burnum yağlı mesela orada da parlama yapıyor. Güncel fiyatını çok hakeden bir fondöten olduğunu söyleyemeyeceğim, ben de indirimde almıştım tam parasını versem üzülürdüm. Bence drugstore olarak alternatifi bulunabilir. Tekrar almayacağım hala mükemmel fondöten arayışım devam ediyor. Dior yada Chanel denemeyi düşünüyorum.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//thumb/724-1444942473.jpg)
cinsiyet: | kadın |
cilt alt tonu: | warm |
alerjik cilt: | hayır |
saç rengi: | kestane |
saç kalınlığı: | normal |
ten rengi: | beyaz tenli |
cilt tipi: | karma |
göz rengi: | koyu kahverengi |
saç şekli: | dalgalı |
saç tipi: | yağlı |
3025. Medik8 ultimate recovery.
Fraksiyonel lazer sonrasi acimi dindirdi dibini gordum. Ozel islemler sonrasi yogun krem. Icindeki arnica zaten yaralar icin malum.
![](https://cdn.suslusozluk.com/users//nophoto.png)