3021.
ayrı ayrı iki bitenlerim var kısaca yazacağım, birinci part
- gliss supreme length koruyucu şampuan: işimi gördü ama tekrar almam şampuan konusundaki tercihlerimi tamamen değiştirmeye karar verdim artık market markalarını kullanmayacağım.
- urban care it's so high kuru şampuan: bunu online'dan almıştım ve kutunun yarısı boş geldiğine yemin edebilirim, birkaç kez kullanabildim. ben kuru şampuanları temiz saça hacim versin diye kullanıyorum bu da harikalar yaratmadı. tekrar almam şu an elimde batiste var onu deneyeceğim.
- la rachel saç bakım kompleksi: bundan geçen sene 1 şişe daha bitirmiştim. kokusunu hiç sevmiyorum karanfil mi desem is mi desem anlamlandıramadığım saçma bir kokusu var. etki olarak da bence saç uzatma konusunda faydalı bir ürün ancak saç çıkarma konusunda faydasını göremedim, ki benim beklentim buydu. bu anlamda ürün önerisi olan varsa da çok sevinirim. tekrar almam, geçen hafta başka saç bakım yağları aldım onları deniyorum.
- la rachel saç bakım toniği: bunun kayda değer etkisini göremedim çok da düzenli kullanmama rağmen. belki dökülmeyi biraz azalmıştır, bunun dışında uzamaya yeni saç oluşumuna etkisi yok. tekrar almam başka saç derisi toniğine geçtim.
- frudia pomegranate temizleme köpüğü: o kadar manasız bir ürün ki anlatamam yani. annem almış kuru ve hassas ciltli kendisi, ona ağır gelince bana verdi ama ben de kullanamadım. hassas ciltler için olmasına rağmen cildi inanılmaz kurutuyor acı veriyor resmen o kuruluk. fırçalarımı yıkamak için kullandım çöpe gitmesin diye.
- bibimcos hyaluronic booster serum: birinci partın memnun kaldığım tek üyesi bu herhalde. çok çok sevdim gerçekten üzerine sürülen nemlendiricinin etkisini boostluyor. geçen sene boyunca cildim o kadar farklı havalardan çaldı ki rozalar, demodexler, kuruyup kabuk kabuk olmalar, sivilce kusmalar derken anca birkaç aydır toparlayabildim ve bu serumun da faydası olduğunu düşünüyorum. hem minik boyundan hem de tam boyundan aldım, son girdimde yazmış olmam lazım. kesinlikle tekrar tekrar da alacağım bir ürün oldu. bence bir şans verin minik boyuna.
- elidor moisture boom saç bakım maskesi: elidor ürünü kullanmayalı o kadar uzun zaman olmuş ki anlatamam. normal bir saç maskesiydi ekstra bir faydasını göremedim. tekrar almam 160 ml'di ve hemen bitti. böyle az ebatlı ürünleri sevmiyorum sürekli bir şeylerim bitiyor ve başıma alışveriş derdi çıkıyor, bıktım yani habire bir şeylerin bitmesinden.
ikinci part
- loreal mucizevi yağ anında kurtarıcı yoğun bakım kremi: ab-ı hayat falan değil öyle mucizevi, kurtarıcı, yoğun bir etkisi yok düpedüz saç kremi. tekrar almam.
- urban care deniz tuzu saç köpüğü: bundan çok memnun kaldım gerçekten saçlarımı bir gram ağırlaştırmadan/sertleştirmeden buklelerimi çok güzel tuttu. dyson ile mükemmel br ikili oldular, elimdeki saç köpüğü bitsin buna döneceğim.
- isana vücut peelingi: tüm vücudumda iki kere kullanabildim ya abartmıyorum gerçekten 2 kere. etkisi güzeldi tanecikleri çok sert ve iri değil hatta mikro düzeyde denilebilir. vücudu gayet nemli bırakıyor, elimde başka bir çeşidi var ona geçeceğim.
- tiyrus venüs parfüm: şurada az buçuk fikrimi belirtmiştim. gayet severek kullandım. lancome la nuit tresor dışında hiçbir parfümün doğru düzgün yayılmadığı ve kalıcı olmadığı şahsımda gayet memnun edici bir etkisi oldu, ancak lady dururken venüsü tekrar tercih etmem. sebebi sadece kişisel tercihler ve koku zevki, yoksa venüs de gerçekten çok güzel bir koku.
- carmex lip balm: mentol kokusu baskın bir ürün. tamamen emildiğini düşünmüyorum gece sürüp yattığımda sabah mutlaka dudaklarımda biraz kalıntı oluyordu. dudaklarımın nispeten nemli olduğu bir dönemde kullandım bunun için işimi gördü, tekrar almam.
- gillette venüs başlıkları: üstteki swirl, alttaki smooth. swirl zaten yıllardır kullandığım ve çok memnun olduğum başlık. ondan devam ederim ama smooth'u tekrar almam, jilet sayısı benim için yetersiz ve başlığının oynamaması da işimi zorlaştırıyor.
- note skin perfecting primer: güzel başladı ama sonlara doğru cozuttu bu da. birincisi kapak kısmı inanılmaz soyulmaya başladı resmen yüzümden gri gri parçalar bırakmaya başladı, ürünün etkisi de çok azaldı sürdüğüm yerde kuruluk yapmaya ve yayılmadan löp löp kalmaya başladı. skt'si de geçmedi aslında ama bozuldu herhalde durduğu yerde. tekrar almam.
- chamos repair cica krem: geçen yıllarda tam boyunu kullanmıştım, bu alışverişle tester olarak geldi. özellikle kaş bıyık aldığım dönemlerde bunu mutlaka kullanıyorum cildimi çok güzel yatıştırıyor. elimde tester birkaç tane daha var onlardan devam ederim.
- mjcare hyaluronik asit kağıt maske: bu markanın kağıt maskelerinin hepsini denedim, bence hiçbirinin ayırt edici bir özelliği yok hangisini kullansam da günü kurtaracak bir nemlendirme etkisi var. ama fiyatı uygun özellikle toplu alımda. elimdekiler bitince tekrar almam başka markalara şans vermek istiyorum.
- mizon yeşil çaylı kağıt maske: güzeldi yine günü kurtaran, makyajı daha iyi gösteren maskelerden biri oldu. bunun narlısını daha çok beğendim ondan devam edeceğim.
- bee beauty aha peeling pad: bundan garip bir şekilde o kadar memnun kaldım ki anlatamam. özellikle çenemde minicik iğne ucu kadar siyah noktalar olabiliyor onları anında temizledi. yüzümün başka hiçbir yerine kullanmadım tahriş edeceğini hissettim çünkü ama çenemde kullanmak için tekrar alacağım. bunun turuncu pakette olanı da var ama bu daha iyi bence.