cilt tipi: karma
yaş: 22
Öncelikle öğrenci olduğum için belli bir bütçem olduğunu ve en uygun fiyata en çok verim aldığım ürünleri kullanmaya çalıştığımı belirteyim.
yaşanılan başlıca cilt problemleri: nemsizlik, sivilce lekeleri, ton eşitsizliği
en beğenilen yüz yıkama jeli: celenes cloudberry yüz temizleme jeli: içeriği temiz, ph'ı cilde uygun ve nazik. kurutma yapmıyor.
en beğenilen tonik: ziaja manuka tree toner: sade içerikli, mandelik ve laktobiyonik asitle nazik bir soyma yapıyor. karma cildime güzel nem veriyor ve herhangi bir hassasiyet yapmıyor. yalnız parfümlü olduğunu belirteyim.
en beğenilen gündüz kremi: ziaja keçi sütlü gündüz kremi: içeriği çok temiz değil(paraben vs.)diye okuyorum ama bir sürü nemlendirici denedim bu kadar iyi nemlendirenini bulamadım. tilki misali dönüp duruyorum.
en beğenilen serum: hada labo anti-aging etkili hyaluronik asitli serum, missha vita c serum(çok pahalı olduğu için deneme boyu setini kullanıyorum bu kadar iyi olmasını beklemiyodum bir haftada lekelerimi azalttı.)
en beğenilen maske: frudia'nın narlı ve snp'nin ice bear+fresh vita jelly kağıt maskeleri -> watsons k-beauty reyonu
en beğenilen peeling: loreal kivili şeker peelingi (fiziksel peelingi nadir kullanıyorum ama bu ürünü aşamıyorum bir türlü)
en beğenilen makyaj temizleme ürünü: neutrogena çift fazlı göz makyaj temizleme suyu
en beğenilen bronzlaştırıcı self tanner: physicians formula muru muru butter bronzer
en beğenilen güneş koruyucu: missha apieu essence sun block spf 45, pure beauty illuminating shield spf 50
en beğenilen ruj(bonus): missha juicy pang lip tintler
bu arada orta-uygun fiyatlı (50-120 tl aralığında) yağ bazlı temizleyici arıyorum, tavsiyesi olanlar mesaj kutuma bırakabilirse çok sevinirim,, ayrıca ürünlerle ilgili ayrıntılı görüş almak isteyenler gene mesaj kutumdan ulaşabilir, sizi seviyorum <3
16 ağustos 2020 15:56
16 ağustos 2020 15:59