girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (12776)
    • medya (1393)

12776. son 2-3 haftada satın aldıklarım şöyle:

*charlotte tilb - walk of no shame göz kalemi - pillow talk ile arasında çok minimal fark var açık tenlilerde belki belli olur. bu aralar kırmızı/kızıl tonlarına yeniden sıcak bakmaya başladım.

*CHANEL Cream-to-powder Blush Grenat Profond rengi çok tatlı ve kalıcı.

*the bodyshop yuzu body mist - buram buram yuzu( limon ve çekirdekli mandalin arasında bir koku) kokuyor. Mandalina yedikten sonra elde kalan kokusu gibi. Enerji verici ve uyandırıcı. 20 dk sonra da Tatlıya pek dönmedi citrus olarak uzun süre ilerliyor. Mango ve coconut spreylerinden de aldım. Mağazadan çıkarken de mağazaya el salladım. Çünkü hepsi aynı anda değil farklı tarihlerde kapanacakmış.

*mac far bazı

*mac coveted coral krem allık - baume stick'in türkiyeye gelmeyen glitersız diğer renkleri ile cream color baseler arasında bir yapısı var beğendim.

*nyx glitter primer

*ouai north bondi ve melrose place parfüm 10 ml. Tamamen kör alış ile sipariş verdim. Arkadaşımın tr'ye dönmesini bekliyorum.

*bilie eilish edp 10 ml. Kör alış.

Hadi geçmiş olsun.

1 saat önce 18 dk önce

12775. Bu ay indirimlere aldanıp ben de renkli kozmetik no buy'ıma ara veriyorum. Burada indirim sephora usa'da indirim derken iki üç ay sonra ilk defa kendimi bu kadar sudan çıkmış balık gibi hissettim, kafam karıştı. Bir şey aldım aldıkça almadıklarımda aklım kaldı derken onları da aldım. Sonra anladım neden no buy'da olduğumu çünkü yeter cidden bana renkli kozmetik. Aklımda iki şey daha var, onları da diğer ay stok yakalayıp alabilirsem daha da hiçbir şey almayacağım en azında fahiş fiyatların olduğu sephora tr'den. Sonra birkaç ay daha ayda 50 dolar hak veriyorum kendime sephora usa'dan,  ailem şubat sonu geliyor diye.  Bu ay aldığım renkli kozmetikler;

Mac prep and prime dudak bazı

Haus labs concealer

Nars Behave allık

Laura Mercier All That Sparkles allık

Make up for ever Wherever Walnut dudak kalemi

Hourglass likit allık scene rengi

Dior backstage stick fondoten

Nars Light Reflecting Prismatic Powder (makyaj trendinde var yalnız)

Benim için uzun sayılan bir süredir bir tane bile kozmetik alışverişi yapmadığım için bunlar bana fazla geldi. Hiçbiri ihtiyaç değildi ama tutamadım kendimi.

Bunlar dışında da genel olarak diş macunu ve makyaj temizlemek için bioderma miseler su stokladım. Missha'dan kundal markalı bir saç nemlendiricisi aldım epey uygun fiyatlıydı. Bşr de makyaj trendinden pudrayı alırken olaplex indirimlerine 1700 tl değerinde beşli set hediye edildiğini gördüğüm için olaplexten ilk defa no4 şampuan aldım. Saçım çok kuru umarım iyi gelir. Avene in nourishing serisi çok iyi gelmişti ama benim için sürdürülebilir bir fiyat değil her ay. Olmadı avene ya da olaplexten beğendiğim birini seçip başka bir şampuanla dönüşümlü kullanacağım.

bugün 03:30

12774. bugün pediküre gittim ve neden hiç anlamadık ayaklarımın altı deri değiştirir gibi soyulmaya başlamış, bunun için rossmanna birkaç parça ürün bakmaya girdim ve şunları aldım:

- Ideenwelt Best Basics Manikür Seti: bir süredir kalıcı oje yaptırırken manikür ve pedikürümü de güzellik salonunda cihazlı yaptırıyordum. ayaklarıma devam edeceğim ama ellerim için kalıcı ojeye yaza kadar ara vereceğim galiba. normalde manikür rutinim (link: https://www.suslusozluk.com/süslülerin-manikür-rutinleri?i=1082957 şurada) yazdığım gibi ıslak manikür şeklindeydi ama bu cihaza bir şans vermek istedim. indirimde 300 liraydı.

- Ideenwelt kozmetik tıraş aleti: bu da indirimde 100 liraydı. favoriler ve kaş çevresi için deneyeceğim.

- for your beauty pamuklu çorap: bunun eldiven olanından memnundum zaten, bunu da ayaklarım için aldım gece çok yoğun nemlendiricileri sürüp bunları giyip yatacağım, ayaklarımı acilen toparlamam lazım. ama eve gelince fark ettim pamuk oranı %33'müş ona bir sinir oldum. 70 lira civarıydı.

- for your beauty pamuklu eldiven: bunu da yedek olarak aldım şu an kullandığım iyice eskidi. mutlaka her gece ellerime yoğun nemlendirici ve tırnak bakım kremi sürüp bunları giyip yatıyorum gerçekten işe yarıyor. bu da 70 lira civarıydı.

- isana nar çekirdeği yağı & organik greyfurt vücut peelingi: bee beauty'nin kahve peelinginden sıkıldım bunu denemek istiyorum. 150 liraydı.

- fuss wohl ayak maskeleri: tanesi 110 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. ikisi de çorap gibi giyilen maskeler, özellikle üreli olanı çok merak ediyorum.

ilgili medya:
    dün 15:23

12773. Mac'den alışveriş yapacaklar kendi sitesinde ekstra yüzde 5 indirim yapıyor, yüzde 35 indirim geliyor, benim alışverişimde serum, makyaj çantası ve sünger hediye ettiler.

Mac far bazı, macximal silkt matte forever curious ruj ve extra dimension into the pink allık sipariş verdim. Kirpik kıvırıcıyı stokta yakalayamadım bir türlü.

Edit: dermoeczanem'den de lrp cicaplast ve vichy dercos şampuan aldım. sepette Lrp100 indirim koduyla lrp ürünlerinde 600-100 indirim yapıyor ihtiyacı olan varsa.

ilgili medya:
    8 kasım 21:10 8 kasım 21:31

12772. maybelline panaroma maskara alın aldırın tam bir takma kirpik görüntüsü

7 kasım 18:10 7 kasım 18:10

12771. Clinique cheek pop pansy pop: pigmentasyonu arttırılabilir, kalıcılığı uzun, ambalajı sağlam, yanakta kızıllaşmayan veya turunculaşmayan, çok çok güzel, muadilsiz bir allık

Dior rosy glow blush pink lilac: yanaklarımda leylak durmasını umut ederek almıştım ama bende soğuk pembe durdu, pigmentasyonu arttırılabilir, kalıcılığı ortalama bir allık, rengi pek özel değil  ama bu ton bir allığım olmadığı için severek kullanacağım.

7 kasım 10:48

12770. Inglot amc face liquid blush: Övüldüğü kadar varmış. Kullandığım en kolay dağılan allık ve inanılmaz doğal duruyor. Pigmentasyonu ve kalıcılığı da yüksek, pompalı şişede olması da ayrıca güzel, almak istediğiniz kadar ürünü ayarlayabiliyorsunuz, bir anda çok ürün gelmiyor. Bendeki 96 numarası sıcak bir pembe duruyor yanaklarımda

Maybelline cheek heat likit allık: pigmentli ve parmakla kolay uygulanabilen allıkları sevdiğim için bu allığı hiç sevemedim. Hem pigmentasyonu düşük hem de jel formda olduğu için parmakla uygulama yaparken allttaki fondöteni çok kaldırıyor. Islak bir bitişi var. Kalıcılığı da ortalama. Açık tonlu soğuk pembe allık aradığım için 10 numarasını almıştım ama performansını sevmediğim için elden çıkartacağım.

7 kasım 10:16

12769. the body shop - tea tree oil tonik (1 alana 1 bedavadan stokladım)

rare beauty mini likit allık - truth

missha likit bronzer - br02

3 kasım 14:59

12768. en son ne aldığımı bile hatırlamıyorum ya ama sanırım telescopic maskara

2 kasım 16:46

12767. ara sıra internet sitelerinden kontrol ettiğim ve stoğuna denk gelemediğim, lise zamanlarımın parfümü olan lolita lempicka'yı aldım hepsiburadadan. tam olarak orijinal versiyonu gibi değil bunun adı lolita lempicka mon premier diye geçiyor şişesi de biraz farklı. almadan önce fragrantica'dan baktım sadece içerisinde menekşe yok. bunun dışında tüm notalar aynı. bayağı da benziyor kokuları yıllar geçtiği için %100 hatırlamasam da. pek bilinen kullanılan bir parfüm değil ama aranızda arayışta olanlarınız varsa hepsiburadaya bakabilir orijinal ürün

31 ekim 13:19 31 ekim 13:20