Yılbaşı/doğum günü alışverişlerim:
Sephora indiriminden de birkaç ürün aldım ama mağazadan gidip teslim alamadım henüz.
* Mac online
- strobe cream pinklite mini (eskiden kullandığım ve sevdiğim bir ürün, mini boyu çok minikmiş ama)
- yılbaşı koleksiyonundan galactic glisten lipglass (içinde mavi mor yansımalar var, gloss silinse de simler kalıyor, güzel bir nude pembe ancak yapısı kalın sürerken dikkat etmek gerekiyor)
- colour excesss stay the night eyeliner (doğum günü hediyesi olarak eklediler, henüz denemedim)
Bu alışverişe 6 ml strobe cream pinklite, hyper real cleanser 5 ml ve nw15, nw20 iki studio fix fondöten tester'ı verdiler. Nw15 de bana koyu kalacaktır muhtemelen, diğerini bir hibe paketine eklemiştim.
* dior online
- forever liquid sequin 999
- forever liquid sequin 323 dazzle
ilk kez bir üründe "influencer şaşırması" yaşadım, kırmızı ruj efsane. Dior online da aşırı hızlıydı, 29 aralık siparişimi 31 aralık yılbaşı akşamına yetiştirdi.
* sephora mağazasından
- dior diorshow maskara set: çanta, diorshow maskara ve diorshop maximizer var içerisinde.
- dior addict lip maximizer 072 celestial purple
*Loccitane'dan
mini best seller set (shea butter için aldım özellikle
Shea el kremi
doğum günü hediye seti hediye
Bir de normal bir nemlendirici ihtiyacım oldu Dermoeczanem'den Avene tolerance hydra-10