12778. Beaulis drag it kalem eyeliner. Gunluk makyajimda genelde eyeliner kullanan biriyim daha onceden nyx'in eyelinerini kullaniyordum, aparati bozuldugu ve surekli akittigi icin kullanamaz duruma gelmistim. Simdiki fiyatina baktim ve o parayi veresim gelmedi, daha onceden de surekli akitan bir eyelinerdi zaten ve tekrardan almadim. Beaulis saatlerdir gozumde hic akma yapmadi ve surumu o kadarrr kolay ki. Fiyati da 95 lira. Elime biraz bulastirmistim silmeye calistim silemedim. Simdi bununla devam.
- süslü
- girdiler (12778)
- medya (1413)

saç şekli: | kıvırcık |
ten rengi: | beyaz tenli |
12777. Tuketmiyoruz projesi dahilinde ayda sadece bir tane kozmetik ürünü alıyorum. Hatta bu ay onu da almamaya karar verdim.
Gecen ay beaulisin su ünlü kalem farını almıştım. Gayet memnun kaldım mürdüm olanından.

ten rengi: | esmer |
alerjik cilt: | evet |
yaş: | 34 |
cilt tipi: | normal |
saç tipi: | normal |
12776. tüketmiyoruz projesine sadık kalmak için 2025 başından beri no buy'daydım bugün gratise uğradım ve artık low buy'dayım...
-palette 7-77 boyadan iki kutu aldım tanesi 75 tl çok güzel indirim vardı.
-johnsons' vita rich duş jeli 100 tl
-benri ısıtıcı ped 44,50tl. bu ısıtıcı bantları senelerdir merak ediyordum ne zaman gitsem ya stoğu bitiyordu ya indirim olmuyordu veya aklıma gelmiyordu. indirimde görmüşken alıp deneyeyim dedim.
-bee beauty hindistan cevizli sabun 25tl. makyaj süngerimi temizlemek için aldım.
-life in folic acid 49tl. geçen sene kan değerlerime baktırdım folat eksikliğim vardı bir süre ilaç kullandım sonra yazdırmaya üşenip bitince bıraktım. reçetesiz almak gereksiz pahalıya geliyordu burada bulmuşken bu takviyeyi denemek istedim.
-nascita şeffaf takma tırnak yapıştırıcı 74tl.
-coca cola lip smacker 69 tl. neden aldigimi acik etmeyecegim...
-beaulis oje kurutucu 59 tl. sene başında flormarın sprey oje kurutucusunu almıştım fakat hiçbir işe yaramadı maalesef. geçenlerde arkadaşım bunu çok övdü fiyatı da uygun olunca deneyeyim dedim.
-flormar sheer up gaia ve go for bordeaux tanesi 249 tl. hepsini ihtiyaç diye yutturabilirim ama burada patladık... projeye bir kez daha sadık kalamadım ama bu rujları gerçekten aylardır merak ediyordum ve stokta göremiyordum. trendyolda 400+ fiyatlara satıyorlar burada indirimde bulmuşken ve gaia rengi tek bir tane kalmışken almak istedim. pozitif yaklaşabileceğim tek konu kahve-bordo tonlarda hiç rujum yoktu en azından benzer bir renk almadım (ama yine de iyi ilerledim)

saç tipi: | kuru |
yaş: | 23 |
saç rengi: | kızıl |
kepekli saç: | evet |
12775. Lancome idole 100 ml refill: çok seviyorum hele ki ertesi güne saçımda kalan kokusunu. Kalıcı çiçek parfümü bulmak gerçekten zor o yüzden canımsın. Yanında da 10 ml la vie est belle, minicik bir idole daha ve göz çevresi serumu sampleı koymuşlar.
Haruharu wonder black rice moisture 5.5 cleansing gel
Sensodyne hızlı rahatlama: bu ara hassasiyetim beni çok zorluyor. Umarım derman olur.
Goodal heartleaf moisture sun cream: en sevdiğim güneş kremi. Havalar ısınmışken yedekleme amaçlı aldım.
Cosmogenesis labs kirpik serumu ve kirpik maskesi: kirpik liftingi duzenli olarak yapacağım gibi görünüyor. O yüzden dökülme ve güçsüzleşmeye karşı önlem almak istedim.

alerjik cilt: | evet |
saç tipi: | yağlı |
12774. Bobbi brown'ın şu meşhur yüz bazını aldım ilk kez kullanacağım burada çok güzel yorumlar okudum (%20 indirim vardı flaş indirim gazına geldik)
Ysl %30 indiriminden candy glaze ruj ve touche eclat fondoteni (kör alış yaptım ve ilk fondoten alışverişim bakalım)
Bu arada ysl 3000tl üzerine çanta hediye ediyor güya ama yorumlarda kimseye çanta gitmemiş bununla ilgili şikayetler vardı muhtemelen bana da gelmez :I

ten rengi: | esmer |
saç tipi: | normal |
12773. Yeni bir iş kurdum ve buraya asla girdi yazacak vakit bulamadım dostlar. Bir sürü şey aldım, fotoğraflarını da çektim. Birkaçını paylaşayım hazır vaktim varken.
•Nuxe Happy In Pink Gift Set -
Doğum yapan bir arkadaşıma, doğum günü için görümceme ve kendime de sebepsiz olarak aldım birer tane bundan hshshsjs. Üçünü bir arada çekemedim çünkü diğerlerini hemen paketleyip verdim. Aslında ben orijinali olan Prodigieux serisini istemiştim ama o seriden ürünler var elimde, değişik olsun bu sefer dedim. İçindekiler; 100ml dry oil, 100ml duş jeli, 15ml parfüm, ve 60ml mum. Çok güzel çiçeksi bir koku var hepsinde. Parfüm sevmeyenler için uygun değil. Tanesini £30’a aldım TkMaxx’ten. (Arka plandaki karlı zemini ve en sevdiğim koltuğumu kadraja bilerek aldım hehe)
•Wella Illumina Color - Yapmışım gene saç boyası stoğumu, bunların hepsi beni 6 ay götürüyor. Yazın izmir’de gittiğim kuaför bana illumina serisinin renginin daha doğala yakın olduğu söylediğinden beri illumina alıyorum artık. Bunların hepsini £65’a aldım, Ebay’en alıyorum.
•Laneige Dreamy Lip Kit - Her zaman alacağım ürünler arasında zaten bu mini lip sleeping maskler var. Evin her köşesindeler ve elimin altında hep bir tane var. £15’a almıştım Cult Beauty’den.

cilt tipi: | yağlı |
göz rengi: | açık kahverengi |
saç şekli: | kıvırcık |
yaş: | 36 |
saç rengi: | kestane |
12772. - Mac powder kiss a little tamed ruj
- mac macximal matte ruj red rock
- clinique high impact high-fi full volume mascara 02 intense black-brown
- ysl touche eclat blur primer
- estee lauder futurist soft touch brightening kapatıcı 1c

cilt alt tonu: | cool |
göz rengi: | siyah |
saç rengi: | siyah |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
12771. Skinceuticals P-tiox serum: kimisi çok övüyor kimi para tuzağı diyor. Kullanıp fikrim oluşunca entry gireceğim hakkında.
Lancome lash idole flutter extention: diğer Lancome maskaralara göre daha uygun fiyatlıydı, etkisi de bence daha az. Zaten az kirpikli biriyim, yoğun abartı rimellerle rahat edemiyorum. Maksat akmasın, dökmesin. Severek kullanıyorum ama o fiyata bir daha alınır mı sanmam.

yaş: | 39 |
cilt alt tonu: | cool |
saç rengi: | açık kestane |
saç kalınlığı: | kalın telli |
saç tipi: | kuru |
12770. golden rose mavi maskara ve mavi göz kalemi aldım. sosyal medyada bi kadın efsane bir şekilde mavi göz makyajı yapıyordu ve hemen gidip alıp bende yapmak istedim. wet n wild tekli mavi far elimde vardı bir gün deneyeceğim güncelleme yaparım artık.

ten rengi: | buğday tenli |
cilt tipi: | normal |
göz rengi: | yeşil |
yaş: | 28 |
saç rengi: | açık kestane |
saç kalınlığı: | normal |
kepekli saç: | hayır |
12769. Lancome'dan Le Stylo Göz Kaleminin ruby Fever rengi ve Lash Idôle maskaranın kahverengi olanını aldım.
göz kalemi: çok ama çok güzel. hem çok yumuşak hem de akmıyor, inanılmaz kalıcı. dağıtması nefis kolay. tam olarak 20 saniye içinde istediğim göz makyajını yapabildim (hafif dağınık ve buğulu, eforsuz). tekrar tekrar alacağım bir ürün gibi gözüküyor şimdilik.
maskara: nesi bu kadar abartılıyor, yorum alıyor anlamıyorum. lifting etkisini görmedim, kahverengi de durmadı (kirpiklerim siyah değil). bir daha asla, maybelline ve loreal'in maskaraları çok daha güzel.

saç tipi: | yağlı |