girdi yaz
  • girdiler (429)
  • medya (11)
tarih
oy (güzelinden)

429. bilmeyen için bakın ne kadar da yüksek(?) atama yapıyoruz desinler diye iki yılın atama sayısını aynı anda açıklayan süper zeka yetkilileri düşünüyorum bu gece. size laflar hazırladım. her şeyden önce bizi aptal yerine koyduğunuz için.

emeklerimizin karşılığını alamamaya alıştık nasıl olsa en azından bu sene tarihin en düşük öğretmen atamasını yapacağınızı açıklayabilseydiniz eğip bükmeden. en güçlü muhalif cumhurbaşkanı adayını hapse attıktan sonra ülke ekonomisini çökertmenizle alakalı olduğunu düşünmeyiz hiç, söz.

16 nisan 04:10

428. neyin var neyin var diye ısrar edip psikiyatra neden gittiğimi anlattırıyorsun sonra da "iyi görünüyorsun" diyorsun. Ne yapayım seni iyi olmadığıma ikna etmek için? Anlamıyorum yani pijamayla mı evden çıkmamı bekliyorsun? Kolumu keseyim kanlar akarak mı geleyim yanına? Benim en kötü halime sen iyi diyorsun. Çıtanın bu kadar aşağıda olduğunu belli etmesen mi acaba?

16 nisan 02:33

427. atama bekleyen ama artık vazgeçen bir öğretmen olarak o kadar öfkeliyim ki... ülke genelinde 100 bine yakın ücretli öğretmen çalışıyor ve bu da demek oluyor ki ülkemizde büyük bir öğretmen açığı var fakat bu sene sadece 2024 kpss puanıyla 15 bin, temmuz 2025'de yapılacak ags puanıyla da 10 bin öğretmen atanacak . Gelmiş geçmiş en düşük öğretmen ataması bu. atanacak puanı alsanız dahi kontenjandan dolayı atanamıyorsunuz. Birçok insan "Off, sen daha bölüme girmeden önce de atama yapılmıyordu, ona göre bir bölüm okusaydın" gibi yorumlar yapabiliyor lakin bu denli bir ihtiyaç varken böyle eleştiriler yapmak, üzgünüm ama sadece akıl tutulması. Bir de AGS var ki onun, 6 yıl tıp okumuş, üstüne uzmanlığını yapmış bir hekime "Seni 3 yıl tekrar eğiteceğiz" demekten hiçbir farkı yok.

Bu arada, ücretli öğretmenlik tam zamanlı çalışıp yarım sigorta ve asgari maaşa anca tekabül eden ödemeler yüzünden sadece öğretmenleri değil, ayrıca öğrencilerin eğitim hakkını da suistimal eden bir sistem çünkü sürdürülebilir bir yapısı yok. düşünsenize, 1 sene içerisinde sürekli öğretmeni değişen öğrencilerden o derslerde neyi, ne kadar öğrenmesi beklenebilir? Üstüne üstlük, öğretmenlikle alakası olmayan bölümlerden mezun, sıfır metodoloji yeterliliği ve sıfır pedagojik bilgisiyle insanlar kalkıp "Ben bu derste iyiyim ya" diyerek çocuğunuza, kardeşinize, bilmem neyinize haddi olmadan eğitim verebilir ve sonrasında herkes "eğitim sistemi berbat" şeklinde sitem ediyor. Bu, bir veteriner hekimin sırf cerrah yok diye açık kalp ameliyatına girmesi gibi bir şey.

çok pardon sürekli ücretli öğretmenlik demişim DERS ÜCRETİ karşılığı ÖĞRETMENLİK olacaktı...

16 nisan 01:31

426. Bu mesajı okuyorsan engelleri kaldır lütfen

10 nisan 21:39

425. hem ülkenin durumundan hem de biricik anneannemin bir anda felç kalmasından ötürü aklımı yitirmeme azıcık bir şey kaldı. arada hastane otoparkına gidip çığlık atıyorum. allah herkesin yardımcısı olsun.

23 mart 18:42

424. Güzel ülkemin son günlerde yaşadıkları beni üzüyor.

20 mart 18:27

423. yine bir influencer gazına gelip bir kore ürünü aldım, (bu sefer çisem değil) oldukça da pahalıydı, geçen hafta hem indirim hem kupon vardı, nistepen uyguna aldım. Glass skin yaptığı iddia edilen bir mist. Dün geldi, bugün denedim, cildim yanıyor ve kızardı; bir de kokusu var, alerjik astımımı tetikledi. iade talep ettim ama pek umutlu değilim. Bundan sonra yüzlerce yorumu olmayan hiçbir şeyi satın almayacağım. Ant içtim.

Birkaç gün sonra Edit: mağaza ile iletişime seçtim, iadeyi kabul ettiler, yarın göndereceğim, en azından sorunum bu şekilde çözülmüş oldu.

Marka soran arkadaşlar oldu yazmak istemiyorum, çok bilinen cosrx, klairs gibi markalar değil.

16 mart 03:36 17 mart 18:19

422. Bir şeyleri oldurmaya çalışırken, meğersem itiraf edip söylemeyen, beni kendinden soğutmaya çalışan senmişsin de ben bunu görsem de anlamak istememişim. Oldurayım diye daha sımsıkı sarılmak istemişim sana ama olmuyordu zaten bir türlü. Bir insanın bir şeye gönlü varsa yapar demiştin. Gönlün çoktan gitmiş benden, haber vermemişsin.

16 mart 00:48

421. Herkesin söyleyecek çok önemli şeyleri var. Herkes herkesi aydınlatmaya çalışıyor. Çok enteresan kimse düz insan değil

15 mart 12:27

420. Çok tuhaf. Biri beni üzdüğünde seninle hiç alakası olmadığı halde sana sinirleniyorum, doluyorum. Çünkü beni üzen herkeste seni buluyorum, hepsinin kişiliğinde esasen sen varsın.

10 mart 22:02