Çok fazla eyeliner denmiş. Ama üzülmeyin düzeltmek kolay.
Diyelim ki korkunç çektiniz. Kurumasını bekleyin. Kütipsin ucunu hafif ıslatın ve bas çek yapın. 2-3 sefer sonra bulaştırmadan temizlemeyi öğreneceksiniz. Bu yöntemle ister tamamen silin tekrar çekin ister beğenmediğiniz yeri rötuşlayın :)
Kesinlikle fondöten.
Ayva tüylerim var ve tam kıvamında nemlendirip doğru ürünleri doğru miktarda uygulamalıyım yoksa estaa lauder de kullansam chanel de o fondöten silgi tozu gibi dökülüyor ya da pürüzlü duruyor. Miktara dikkat edersem flormar bile güzel sonuç veriyor.
Kesinlikle ilk sırada göz kalemi ve rimel. Gözlerim aşırı alerjik olduğu için yoğun uygulama yaptığımda hemen batma, kızarma, sulanma yapıyor bu ürünler. Çözümünü bulamadım malesef yıllardır.
göz kalemi. hele de göz içine sürüyorsan. uygulaması zor, başkasına makyaj yaptırırken de tam bir işkence.
yaşarmış gözün pınarına kalem
hele de kalem su geçirmez ise
çok hararetli bir mücadele her seferinde (gizlinot: kalem sürmeden önce kulak pamuğuyla kurula demeyin süslülerim gezegenimi seviyorum :D)
fondöten, bb cream ve kapatıcı. Elimi yüzümü o kil maskesi gibi kremlere bulamayı hiç sevmiyorum. İşe yarasa neyse. Saçma sapan bir yapaylık veriyor. Her yere bulaşıyor.
eyeliner ve rimel diyebilirim. eyelineri evde denediğimde güzel çekiyorum fakat dışarı çıkacağım zaman ya da far üstüne süreceğim zaman batırıyorum. rimel sürerken de illaki o fırçayı göz kapağıma bir yere değdiriyorum onu silerken göz makyajım bozuluyor. ve çıkartırken de suratımda kalan o hafif siyahlık beni rahatsız ediyor.
Rimel. Çünkü çok uğraşsam da tam 2 saniye sonra o kirpiklerim yine yere bakıyor. Evet 2 saniye. Her seferinde de uğraşıyorum, yavaş yavaş kirpik diplerimden yukarı doğru sürüyorum. Ancak nafile. Şu çabama bari 5-10 dk kıvrık dursanız nolurdu...
göz farı. hep bitse de gitsek modundayım.
Eyeliner! Tek göz kapağım düşük olduğu için eyeliner görüntüsünü başkalarında çok sevsemde kendimde uyguladığımda nefret ettiğim bir ürüne dönüşüyor