ürünlerin çoğu alt tonuma uymayan renkleri dolayısıyla ya bir kere swatchlanmış ya da setlerden çıktığı/siparişte yanlış gönderildiği için açılmadan duran ürünler.
nudestix cream blush stick - in the nude rengi. yanlış renk gelmişti ve iade edemediğim için elimde kaldı. bir kere swatchladım, bunun rengi niye böyle ya derken jeton düştü.
mac powder kiss velvet blur slim stick - nice spice rengi. yine alt tonuma uymayan sıcak bir renk. kutuda duruyor, açılmadı.
saie dew blush - rosy rengi mini boyu. amerikan sephora'sından aldığım 3'lü set içinden çıktı ama kullanmayacağım bir renk. açılmadı.
rem beauty midnight shadows jel göz farı - affirmation rengi. sephora türkiye'den almaya çalıştığımda ürün kapağı açık ve kurumuş halde gelmişti, o yüzden amerika'dan arkadaşıma aldırdım yeni, ancak yanlışlıkla 2 tane almış. elimde 1 tane fazla var, sıfır.
romand zero velvet tint 05 witty rengi. kullanılmadı hiç. siparişte yanlış gelmişti, kullanabileceğim bir renk değil, benim için fazla sıcak tonlu gibi duruyor. denemedim bile. açılmadı kutusu.
tarte chrome pot - frose. alırken pembe diye almıştım ama duchrome'u altına döndüğü için pembeden ziyade altın rengi duruyor bende. soğuk tonlu olduğum için de yakışan bir renk olmadı. bunu bikaç kere kullandım oldurmaya çalıştığım için. ama fotoda da görüldüğü gibi çoğu duruyor ürünün.
Tarte amazonian clay blush - partaay rengi, mini boyu. yine bir set ürünüydü, rengi uymadı bana. kullanılmadı, üstündeki kabartması da aynen duruyor.
benefit they're real mascara - yine setten çıkan bir ürün, mini boyu. kutusuyla duruyor, açılmadı.
saem water tint cherry rengi. rengi soğuk bir kırmızı sevdiğim bir ürün ama iki tane almışım. açılmadı.
takas önerilerine açığım, ya da piyasa fiyatından daha uyguna satabilirim de. istanbul'da olursanız elden teslim edebilirim de.