içerik listesi

aqua/​water/​eau, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, glycerin, polysorbate 20, peg-40 hydrogenated castor oil, sodium chloride, parfum/​fragrance, trisodium sulfosuccinate, polyglyceryl-2 caprate, sodium benzoate, peg-120 methyl glucose dioleate, citric acid, mel/​honey/​miel, carthamus tinctorius seed oil/​carthamus tinctorius (safflower) seed oil, limonene, linalool, mangifera indica fruit extract/​mangifera indica (mango) fruit extract, disodium edta, denatonium benzoate, tocopheryl acetate, ci 19140/​yellow 5, ci 15985/​yellow 6, ci 17200/​red 33

4.0
    girdi yaz
    medya ekle
    değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (1)

1. *body shop yakın zamanda Türkiye'den çekildi. Ürünler hala bazı sitelerde dolaşıyor ve yurtdışında mevcut, bu sebeple yeni bitirdiğim ürünlerinin yorumlarını ekliyorum*

lise kokumu yad etmek için yazın spreyle beraber tam boy set almıştım. Tam zamanında almışım vedalaşmış olduk. Sanırım şimdiki gençler daha 12 yaşında pudralı vanilyalı kokulara geçiyor ama Mango serisi bence tam lise çağı kokusu, yaz akşamı ferahlığı var.

Duş jelini severek kullandım, ekstra kuruluğa sebep olmadı güzel köpürüyor. Koku tende kalıcı değil ancak duş deneyimi keyifli oluyor.

İlgisini çekenler için tam içerik listesi: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Parfum/​Fragrance, Trisodium Sulfosuccinate, Polyglyceryl-2 Caprate, Sodium Benzoate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Citric Acid, Mel/​Honey/​Miel, Carthamus Tinctorius Seed Oil/​Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Limonene, Linalool, Mangifera Indica Fruit Extract/​Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Disodium EDTA, Denatonium Benzoate, Tocopheryl Acetate, Ci 19140/​Yellow 5, Ci 15985/​Yellow 6, Ci 17200/​Red 33

23 mart 16:19