yeni
popüler
sorular içinde ara
yeni soru sor
son sorular
son cevaplar
kategoriler
  • süslü
  • moda alışveriş
  • kuaför & güzellik merkezi
  • sağlık
  • spor
  • gönül işleri
  • aile arkadaş ilişkileri
  • cinsellik
  • eğitim & kariyer
  • seyahat
  • pet
  • sanat
  • bürokrasi
  • diğer

içerik listesi

henüz içerik eklenmemiş.

4.7
girdi yaz
medya ekle
değerlendir
  • linki kopyala
  • şikayet et
  • girdiler (5)
  • oylar (3)
  • medya (0)
tarih
oy (güzelinden)
5

5. Victoria's secret cherry elixir 33 sprey ile kombinleyerek kullandığım, yaz akşamlarına çok yakıştırdığım parfüm. Müthiş bir koku, meyveli ama seksi, yaz için diğer meyveli kokular gibi hafif değil, daha oturaklı bir parfüm. Tek sorun fiyatı, gerçekten çok pahalı. Bu kadar fazla fiyatı olmasa dört mevsim kullanırdım.

8 temmuz 2024 20:48

5

4. Çok güzel bir koku, güzel hissettiriyor. Buram buram kokuyorsunuz. Meyvemsi bir koku ama hafif değil. Tek sorun fiyatı.

1 nisan 2024 13:08

3. kör alış yapılmaması gereken, içinde baskın olarak kiraz, kiraz likörü ve acıbadem notalarını içeren tom ford parfümüdür.

notalarını çok araştırdım ve genel olarak o tatlı mayhoş kokuları çok sevdiğim için almak istedim. kokusunu çok merak ederek kör alış yapsam mı yapmasam mı diye çok düşündüm ama bu ekonomide ücreti kör alış yapmaya müsait değildi. ben lost cherry almak için gitmeme rağmen cherry smoke edinerek çıktım.

lost cherry'i özellikle ilk sıktığımda burnuma dolan yoğun likör ve acıbadem kokusundan kiraz kokusu alamadım, burnumun yandığını hissettim. çok çok keskin bir likör kokusu mevcut. acıbadem kokusuyla birleşince hastaneyi anımsattı ve sevemedim. zamanla açılsa da benim zevkime uymadığını fark ederek kendisinden vazgeçtim. cherry smoke açılırken bile buram buram kiraz kokusu gelen, hafif konyak kokusunu barındıran, alttan çok ufak isli bir koku veren bir parfüm. unisex yazılsa da daha feminen bir koku. yoğun kiraz kokusu başımı döndürdü. tamamen oryantal bir koku diyemem ama tatlı içerikli bir oryantal tarzı var. sıcak ve yoğun bir koku, kışa daha çok uyacaktır ama baharda şu sıralarda da yakışır.

1 nisan 2024 13:06


2. ilk sıkıldığındaki o acıbadem kokusundan pek hoşlanmadığım, ama benim tenimde kısa süre sonra uçup yerini vişne kokusuna bırakan, alttan hafif tozlu bir kokunun da kendini hissettirdiği ve şişesinin rengine bayıldığım parfüm. yorumlarda pek beğenilmemiş ama ben özellikle sıktıktan yarım saat sonraki halini epey sevdim. eğer paraya kıyıp alabilirsem önümüzdeki kış boyu kullanmak istiyorum kendisini.

21 temmuz 2023 17:08

1. fiyatı pek uygun olmamasına rağmen kalitesi ve kokusuyla kendini zorla aldırtan parfüm. çok hoş bir hava katıyor bence 

10 mart 2023 23:46


içerik sonu