girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (83)
    • medya (24)

83. birde aynı fotoğrafla 50 farklı kişi aynı yorumu atıyor. resmen ben dolandırıcıyım diye bağıyor bazı butikler. hiçmi müşteri ilişkileri bakmıyor. alacağım varsada almadan çıkıyorum.

1 dk önce

82. Bu gözler dyson hava temizleyiciye "çeyizime aldım" yazan da gördü ya daha ne diyeyim?

bugün 12:12

81. alışveriş yapan kişinin alışverişini kolaylaştırmak yerine çoğu zaman daha da zorlaştıran yorumlardır. Koyulan alakasız ürün görselleri, ürün denenmeden bir heyecanla yazılan yorumlar...

Mesela senin ürün değerlendirmene "harikaaa", "alın aldırın stok yapınnn", "çeyizime aldım daha kullanmadım çok iyi" minvalinde yorumlar yazmanın kime ne faydası olabilir? Bir iki kelimelik hiçbir şey ifade etmeyen saçma sapan cümleler. Beni çok sinirlendiren bir şey daha var o da ürünlere verilen puanlar. Örneğin bir ürünü alan kişi yorum olarak çok beğendiğini söylemiş fakat 1 yıldız vermiş ya da ürünün hiçbir sıkıntısı olmadığını ve yine beğendiğini söyleyen kişi diğer alıcılara ürün yanında hediye gitti (testerdan bahsetmiyorum 3ü 1 arada vb) kendisine gelmedi diye 1 yıldız vermiş. Bundan rahatsızlık duymamın sebebi ise ürün ararken vakit kazanmak için (trendyol ürün çöplüğü malumunuz) 4.5 yıldız ve üzeri olarak filtreleme yapıyor olmam. Yani bakıyorum amazona falan yabancı insanlar gayet güzel, detaylı ve açıklayıcı şekilde değerlendirmelerini yapıyorlar iyisiyle kötüsüyle. Bizde neden durum böyle bilmiyorum ama düzelmesini diliyorum.

bugün 10:23

80. allah trendyol satıcılarına sabır versin. kadın epilatör almış, yorumda ürün bozuk çalışmıyor diyor ve 1 yıldız vermiş. kendi çekip paylaştığı fotoğrafta görülüyor ki kalem pilleri yanlış takmış embesil :d bu vatandaşın aptallığını hafife almayın...

ilgili medya:
    dün 22:07

79. sahibinden.com nasil her seyi denetleyebiliyorsa (mesaj icerigi dahil) burada da en azindan yorumlara gonderilen fotograflarin denetlenmesi zor olmasa gerek. yorumlara bakmak inanilmaz zaman kaybi oluyor ne yazik ki artik.

3 temmuz 16:56

78. Ürün fotoğraflarında saçma sapan görsel görmekten sıkıldığım uygulama. Biri ekran görüntüsü atar biri bambaşka bir şeyin fotoğrafını atar.

Geçen gün güneş gözlüğü bakmak için girdiğim üründe hızlı hızlı geçerken korkmama neden oldu, sadece kafası olan bir mankene gözlüğü takıp peruk ve ruj sürülmüş, gerçekten çok yakışmış güle güle kullanırsınız umarım.

2 temmuz 15:21

77. alâkalı, alâkasız her şeye stok yapın yazanlar.

ürünün fotoğrafı yerine uygulamayı SS alıp atanlar.

ve kıyafet bedeninde kafa karıştıranlar yani 5km öteden o beden olmadığı belli olanların kalıbı dar büyük alın yazması.

ürünü kullanmadan daha yeni geldi ama çok beğendim yazanlar.

yani kısaca cok az mantıklı yorum vardır.

27 haziran 19:52 2 temmuz 19:53

76. 1- "Ürün şimdi geldi deneyince yorumlarım" şeklinde yorum yapıp ürüne tam puan veren zekası geri insanlara tahammül edemediğim platform. Denemediğin, incelemediğin, pil takıp-şarj edip çalışıp çalışmadığına bakmadığın ürüne neden yorum yaparsın be .....!

2- üstteki arkadaşa katılıyorum olumsuz yorumlarımın sadece %5 i yayınlanıyor. Gerisini kontrol ediyrum asla yayınlamıyorlar puanlar bile görünmüyor. Olumlu yorumlarım ertesi gün yayında oluyor.

Özellikle yemek siparişi verdiğim trendyol yemekte asla yorumlarım görünmüyor. migros yemekte de durum aynı 5 tam puan verin yayınlıyorlar düşük verin asla puana etkisi yok.

23 haziran 03:50

75. Kötü yorumları yayınlamıyorlar. Bayram üstü ihtiyacım olan bir sipariş tamamen yanlış geldiği için yorum yapmıştım yayınlamamışlar. Tüketici hakları hakem heyetine şikayet ettim.

22 haziran 17:27

74. kumaşı %100 polyester olan bir ürüne kumaşı çok güzel diye yorum yapanlar var. bir de fotoğraflı yorumlara bakınca renkler çok farklı görünüyor efektle mi çekiyorlar anlamıyorum. her fotoğrafta başka bir ton.

22 haziran 11:21