girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (6)
    • medya (0)

6. Distribütörlüğünü doğuş grubu yapmaktadır.

30 mart 10:10

5. Mall of antalya'dan indirimli 290tlye bir spor ayakkabısı almıştım. Ağustostan beri haftanın 3-4günü iş yerinde kuşşanıyorum. Yıpranma vs olmadı. Varisli bacaklarıma iyi geldi. Bazı ayakkabılar bacakları çok yorfuğu için ekstra ağrıya sebep oluyor. Benim için nike air serisi ve schekers'ın son fiyatları için güzel bie alternatif oldu.

6 aralık 2018 21:17

4. her ürününü çok seviyorum. indirimsiz fiyatları varken asla alışveriş yapmıyorum. İstanbul'da viaportta outlet mağazası var orada daha uygun ürünleri oluyor. İlkbahar mevsiminde gittiğimde 159TL'ye spor ayakkabısı aldım. onun dışında genelde Ankara Armada Avm'deki mağazasından alışveriş yapıyorum. Yılda 2 kere de sanalçadır indiriminden ihtiyacım olan birşey varsa alıyorum. Bu arada spor çantaları da kaliteli ve kullanılı.

10 ağustos 2018 10:36

3. kentpark mağazasındaki sürekli izlenme durumu benim de başıma gelen marka. sanırım politika olarak müşteriye ilgi gösterin denmiş. ama rahat rahat gezip, bakınıp ürünlere elleyemedikten sonra çok beğendiğim bir şey de olsa kendimi baskı altında hissettiğim için hızlıca çıkıyorum bu tip mağazalardan. illa alacaksam internetten ürün ve fiyat araştırması yapıp mağazadan deneyerek alıyorum, hızlıca hallolsun diye.

bunun dışında gördüğüm kadarıyla taytları hem tasarım hem kalite olarak başarılı. bunun dışında mevsimlik/outdoor tarzı çok başarılı bir ceket de görmüştüm.

10 ağustos 2018 01:43

2. Boyner mağazalarında basketbol ayakkabıları satılmakta. Fiyat olarak da uçuk değil.

17 haziran 2017 11:13

1. 1996 yılında tek bir tişörtle, "her yerde atletlere güç veriyoruz" vizyonuyla ABD'de kurulmuş olan spor giyim markası. Yakın tarihte ürün gamlarına ayakkabıyı da eklemişlerdir. Rekortmen yüzücü Michael Phelps, ünlü NBA basketbolcusu Stephen Curry, dünya 1 numarası tenis oyuncusu Andy Murray markanın çalıştığı bir çok sporcudan sadece birkaçıdır.

internet üzerinden satışı ve istanbul'da mağazaları bulunmaktadır.

(yazar: frannyglass ) 09 haziran 2017 cuma günü saat 12:26 civarı bu başlığı ukte vermiş.

17 haziran 2017 03:54 17 haziran 2017 15:19