Şişe formunu alın. Vichy alacaktım vazgeçirdi. Yapısı yoğun ve seboreik dermatit olan benim tüm kepeklerimi kaldırdı temizledi. Tavsiye ederim. Egzaması olan beni rahatlattı. Kahverengisini de kullandım ama en tel tel yapanı bu pembe renkli olanı.
Açıkçası ben çok memnun kalmadım. Saç derimi rahatsız etti.
Yumuşacık ince telli saçlarımı keçeye çevirebilmiş bir şampuan. Saçlarımı dökme konusunda da başarılı oldu.. niye öyle oldu anlamadım. Şişenin kalanını sabun olarak kullanmayı planlıyorum.
Ben bu ürünü 30 tl ye migrostan aldım. Etkisini beğendim. Saçları asla sertleştirmedi. Kuru bir saçım olmasına rağmen kurutmadı. İçinde silikon ve paraben yok. Ama sülfat var. Sülfatlı şampuan kullanmak istemeyenlerde ayda bir arındırıcı şampuan olarak kullanabilirler.
urban care naturals'dan urban care'e ve biotin ve keratinden sadece keratine evrilen başlıklar arasında bulamadığım için yeni başlık açıyorum zira daha önceki ürünler kullanmadım, içerikleri aynı mı değil mi bilemem.
denebunu kutusunda az bir deneme boyuyla deneyimlediğim şampuandır. açıkçası bu şampuanı denediğimde yanımda saç kremi olmaması sebebiyle saçımı kazık gibi yapacağından emindim çünkü saçlarım kurudur. ama hiç öyle olmadı. hatta normalde saçımı 2 kere şampuanlamam, o gün 2 kere şampuanlamam gerekti yine de kurutmadı ve krem kullanmışım gibi tarayarak açabildim saçlarımı. indirimlerde alacağım bir ürün oldu kendisi.