içerik listesi

aqua, isopropyl myristate, glyceryl stearate, agave tequilana leaf extract, maltose, cetrimonium chloride, amodimethicone, cetearyl alcohol, parfum, bis-cetearyl amodimethicone, citric acid, trideceth-12, benzyl alcohol, ppg-2 methyl ether, ceteareth-7, ceteareth-25, 2-bromo-2-nitropropane-1, 3-diol, sodium benzoate, iodopropynyl butylcarbamate, benzyl salicylate, citronellol, hexyl cinnamal, limonene, linalool

2.0
    girdi yaz
    medya ekle
    değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (1)

1. Bond plex serisinden sevdiğim ürünler olunca denemek için saç sütünü de kullandım. Tamamen pazarlama taktiği olduğunu düşünüyorum özellikle çok başarılı saç yağı varken bu sprey formdaki ürün fuzuli kalıyor.

Yoğun olmayan ama kalıcı bir kokusu var. Yani saçınız güzel kokuyor ama sıktığınızda hapşırmaya vs sebep olmuyor. Sadece bu sebeple rutine bir adım daha eklemeyi gerek görmüyorum. Böyle bir üründe en azından ısı koruma özelliğinin olmasını beklerdim. Saç kremi, yağ veya maske zaten saçı onarmak için var, ısı koruması adımı bu seride eksik kalmış ve ürün sprey formunda olması bu rol için ideal kılıyor.

Saçımı yıkadıktan sonra no.6 saç yağını kullanıyorum bitirince girdisini paylaşacağım çok başarılı bir ürün. Bu saç sütü ise yağ kadar başarılı değil yani onun yerini tutmuyor ve yağ varken süte de gerek kalmıyor.

Ürünü kuru saçıma maske uygulamadan önce nem vermesi için kullanarak bitirdim. Su yerine sütle ıslatmak ve maske uygulamak çok güzel bir sonuç veriyor. Ancak sırf bu sebep için bir ürünün daha kullanılmasını abes bulduğumdan tekrar almayı düşünmüyorum.

İlgisini çekenler için tam içerik listesi: Aqua, Isopropyl Myristate, Glyceryl Stearate, Agave Tequilana Leaf Extract, Maltose, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Cetearyl Alcohol, Parfum, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Citric Acid, Trideceth-12, Benzyl Alcohol, Ppg-2 Methyl Ether, Ceteareth-7, Ceteareth-25, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Sodium Benzoate, iodopropynyl Butylcarbamate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

dün 22:03 dün 22:05