girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (6)
    • medya (0)

1. birdilektut.org

süslüler küçücük bir çocuk düşünün üstelik HAYATİ TEHLİKESİ olan bir hastalıkla boğuşan bir çocuk.O küçücük bedeninde hem hastalığın hemde o hastalığı atlatabilmek için kullandığı ilaçların yorgunluğunu taşıyan, yaşıtları gibi koşamayan oynayamayan ama yinede hala hayata dair çoğumuza göre küçücük ama ona göre kocamann hayalleri olan bir çocuk. BÖYLE BİR ÇOCUĞUN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İSTER MİSİNİZ ?

O çocuğun hayalini gerçekleştirmesine katkıda bulunmak için çok fazla paranızın olmasına gerek yok.Bağış yapmanın alt sınırı yok.fazladan bir liranız varsa, yoksa bile eğer bir toka almaktan yada dışarda bir öğün yemek yemekden vaz geçerek 7 yaşındaki lösemi hastası bir kız çocuğunun pembe bir çocuk odasına sahip olması için katkıda bulunabilirsiniz.

fazladan 1 liranız varsa

18 yaşından büyükseniz

1 kredi kartınız varsa

hemen şimdi 3 ila 18 yaş arası hayati tehlikesi olan bir hastalıkla boğuşan bir çocuğun dileğinin gerçek olmasına yardım edebilirsiniz. Üstelik dünyaca ünlü ''make a wish'' derneğinin Türkiye ayağı olan BİR DİLEK TUT derneğinin güvencesiyle.

23 mart 2015 12:23

2. merhaba süslülerim sayılır mı doğru olur mu bilmiyorum ama sizlerin biraz yardımına ihtiyacım var,

benim annem bir organizasyon şirketinde çalışıyor ben de ona yardımcı olmaya çalışıyorum telefon ediyoruz falan.

konumuz şu ki;

ankara/yenimahalle/şentepe de mehmet akif ersoy ilköğretim okulu var, 612 öğrencili, 39 öğretmenli bir devlet okulu.

20 zihinsel ve bedensel engelli öğrencilerimiz var ve okul bu öğrencilerimiz için iki adet özel alt sınıf açmış bulunmakta fakat bu öğrencilerimizin gelişim ve kavram setlerine ihtiyacı var. okulumuz bu setleri karşılamak için milli eğitim bakanlığı ile görüştü ve onların desteği ile beşevlerde ki truzim otelcilik uygulama otelinde 26 martta bir akşam yemeği düzenliyor okulumuz, öğrencilerimiz de gösteri yapacak ve

"biz de varız." diyecek.

bu yardım amaçlı akşam yemeği için davetiyeler yalnızca 100 tl dir.

ankara da olanlar için görevlilerimiz resmi evrak ve yetki belgeleri ile sizlere iletecektir.

telefon da bazen dolandırıcılık ile itham edenler oluyor ben gerekli yerlere yardım yapıyorum diyen oluyor ben sizi sonra ararım diyen oluyor , iki üç davetiye birden alan da.

bu platform a güvendiğim için beni yanlış anlamamanızı umuyorum.

aklında soru işareti planlar okulumuzu arayabilirler.

davetiye almak isteyen süslülerimiz bana mesaj atabilir akşamları bakıyorum.

mesaj ile size telefon numarası, ankara'da olmayan ama davetiye almak isteyenler için iban numarası verebilirim, mail adresinize davetiye yollayabilir ve hatta mesaj yoluyla organizasyon şirketinin adını verebilirim.

sözlükte daha önce küçük bir çocuğa bir sürü kitap yolladığımız aklıma gelince bu konuda size başvurmak istedim umarım her şey gönlümüzce olur, teşekkür ederim :)

4 mart 2016 16:12

3. merhabalar, annemin bir arkadaşının şırnak'ta görev aldığı okulda öğrencilerin defter, kitap, kalem, mont, ayakkabı ve kıyafet ihtiyaçları varmış. facebook grubu da açılmış linkini (link: https://m.facebook.com/groups/166701747016601/ buraya) bırakıyorum, ihtiyaç listesi ve iletişim bilgilerini orada bulabilirsiniz. daha fazla kişiye ulaşır diye paylaşmak istedim, teşekkür ederim :)

19 kasım 2016 21:42

4. (link: http://umutlupatiler.com/ umutlu patiler)

sakat, felçli, yaşlı yani sokaklarda yaşamını sürdüremeyecek onlarca hatta yüzlerce köpeğe ev sahipliği yapan bir dernek. tamamen bağış ve yardımlarla o hayvanların karnını doyurup tedavilerini yaptırıyorlar. ankara patlamasında yaralanan hayvanların tedavilerini de üstlenmişlerdi.

geçen haftasonu oradaydım ben de. ankara'da oldukça geniş bir arazide kurulu bir yer. yavru, felçli, ameliyattan yeni çıkmış vs. çok fazla köpek vardı. hepsinin bakımı 2-3 kişinin üstlenmesiyle zaten zor bir şeyken yetersiz mama ve kulübe de işleri iyice zorlaştırıyor. Kalabalık bir grup olarak gidip çevre temizliği yaptık, kışın içine girdikleri prefabrik evlerin duvarlarını boyadık, köpeklerin karışan tüylerini ve batan dikenleri kestik temizledik vs.

bağış dışında oradan bir köpeğe koruyucu aile de olabilirsiniz. 1 seferlik kulübesini yaptırıp her ay 1 paket mama yollayabilirsiniz, gidip sevebilirsiniz. hepsi sevgi delisi zaten.

gerçekten ihtiyaçları olduğunu kendi gözümle gördüğüm için buraya yazma ihtiyacı hissettim. ben de öğrenci olduğum için ayda az bir miktar gönderebiliyorum, belki destek vermek isteyeniniz olur.

linkte gerekli bilgiler var, teşekkürler.

19 kasım 2016 22:11

5. Leyladan sonra (http://www.leyladansonra.com)

Tıp fakültesi öğrencilerinin hastanede yatan kronik( uzun süredir) hastalıklara sahip çocukların dileklerini gerçekleştirmek için başlattıkları bir etkinlik.Peki kim leyla? Leyla kanser hastası bir çocuk, hep camdan bakıp bir bisiklet hayal ediyor; bunu tıp okuyan ablaları ile paylaşıyor.Ablaları bisiklet için neler yapabiliriz diye düşünürken leyla vefat ediyor bisikletine bir kere bile binemeden.Sonraları leyladan sonra kuruluyor, kronik hasta olan çocuklardan bir dilek isteniyor, siteye işleniyor ve sizde siteden seçip o dileği gerçekleştiriyorsunuz.Siteye girip çocukların isteklerini görebilir, onlara yardımda bulunabilirsiniz.İstekleri bazen bir boyama kitabı bazen bir oyuncak olabiliyor o kadar basit, ama yüzlerindeki mutluluk paha biçilemez.

10 haziran 2018 19:47

6. Güzelyalı kedi evi.

Kedilerin bakım, beslenme ve tedavileri basta olmak üzere çok güzel işler yapıyorlar. Zaten kâr amacı olmadığı için çok küçük miktarlarla büyük fayda sağlayabilirsiniz

Düzenli olarak kedimin aylık masrafı kadar miktarı göndermeyi düşünüyorum. ama tabii ki bir elin nesi var... birilerinin katkı sağlamasına vesile olurum belki

(link: https://instagram.com/guzelyali_kedi_evi?utm_medium=copy_link Buradan ) iletişim sağlayabilirsiniz

9 temmuz 2021 14:33