20 yaşına gelmiş, üniversite öğrencisi insanların ders arasında sınıf ortamında kulaklık kullanmadan aptal saptal videolar izlemesi bana zaten yapılmış bir tespiti onaylattırıyor. 'Vallahi bunlar eğitilemezdir.'
Bazı firmaların reklam amaclı youtuber kullanmalarını cok aciz buluyorum. Duygu'nun Nike reklamini izledim az önce. Mesela Elvin Levinler de bazı çekimlere katılıp şuh bakmaya filan çalışıyo bazen ya..olmuyo mesela. O Kızda o durmuyo. Neşeli, hoplayıp zıplayıp duran halleri çok doğal ve sempatik ama o kadar. Paris'e gidip elbiseler giyip seksi stilettolar ile şuh bakışlar atmaya çalışması ancak gülümsetiyo. Aynı şeyi akşam Duygu'da da gördüm. Ya bu kızlar model değil bi sey değil video çekip atiyolar en doğalından. Reklamlarda kullaninca bence Nike reklami gibi zorlama ve anlamsız kaciyo. Guzel is olur alkışlarım o başka bi sey ama...hic olmamış ya Duygu'nun Nike'i.
Anladım ki insanlar: Susanı korkak,Görmezden geleni aptal, Affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar… Oysa ki; biz istediğimiz kadar hayatımızdalar. Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar..!
Şems-i Tebrizi
Ben tespit etmedim ancak bugün tescillendi benim için.
27 ekim 2019 23:51
27 ekim 2019 23:52
Türkiye'de 3 5 kişi haricinde 1 tane samimi, güvenilir, olduğu gibi görünen kadın influencer yok.
Bazı insanlara sen izin vermessin ama onlar yüzsüzdür ve hayatına karışma hakkını kendilerinde görürler.
Efendi yerine piçi tercih etmek milletçe genlerimizde var herhalde. Anneme, babama kötü davranan, sayan söven kardeşimin online sınavını beş kişi çözüp 90 alınca harika muhteşem, ben tek başıma, çalışarak, hakkımla 100 alınca 'sınıfta bir tek sen 100 almışsındır he.' gibi müstehzi bir tavır.
Kendini entelektüel olarak tanımlayan insanların çok büyük çoğunluğunun “duyar”larını yanlış konulara kanalize ettiğini fark ettim. Bu kasıtlı mı yapılıyor bunun merakındayım şimdi.
Rüşvet noktasında ne kadar hassas olduğunu ve zan altında kalmaktan dahi nasil imtina ettiğini gün içinde tekrarlayıp duran memurlar çoğunlukla en çok yiyenler oluyor.
saatlerce duz, siyah bir tayt aradim koskoca alisveris merkezinde. evet. DUZ SIYAH BIR TAYT. DESTEKSIZ SUTYEN ARAMAK GIBI. DUMDUZ, MINI VE SIYAH ETEK DE OLABILIR. KIRAN MI GIRDI?
geçmişi neden sevdiğimizi anladım. bugünü bir şekilde yaşıyoruz, kafamızda kırk tilki dolanıyor, ama hep bir kaygı var. gelecekte ne olacak, önümde ne var. şayet geleceğe gidebilirsek bu sefer de geçmişi özlüyoruz, çünkü soru kalmadı, endişe yok, bir dizi bölümü ya da film gibi yaşanmış ve bitmiş. güvenli ve stabil. şu an mutsuzsun ama belki önümüzdeki hafta şu anı güzel hatırlayacaksın, çünkü geçti gitti kurtuldun. bu kısır döngü gibi devam edecek.