güncel
    • girdiler (39716)
    • medya (3161)

162. diğer süslülerin yorumlarına katılıyorum. metal takıları ya da çanta sapları çabuk kararıyor. çantaları aşırı kalitesiz. kıyafetler desen ikinci yıkamaya dayanmıyor. zaradan aldığım palto iki ayda tüylendi. onlinedan verilen siparişlerde gönderilen ürünler sanki ikinci kalite ya da hasarlı. en son bir gömlek almıştım onlinedan yeterince dikkat etmemişim iplik kaçığı varmış. son dönemde yalnızca zara parfümleri beğeniyorum. onların da uzun süre beklemeye gelmeden kokuları değişiyor. o yüzden maalesef stilleri güzel dahi olsa alışveriş yaparken çok ince eleyip sık dokumak gerekiyor zira artık aşırı pahalı

bugün 10:34

161. ismini acilen dantiktex olarak değiştirmesi gereken firma. zara dan ne aldıysam yırtık geldi. aynı gömleği üç kere aldım. en son kendim diktim.berhska,p&b,stradivarius markalarını saymıyorum bile. iki sezondur "poliamidddddddd"diye insanlara poşet giydiriyorlar. her şey dandik. bıktım artık.

19 kasım 14:32 19 kasım 14:38

226. diğer grup markalarının jeanlerine göre stradinin jeanleri kesinlikle kalıp ve kalite olarak çok farklı. bir kere zaranın 36 beden pantolonunu rahatça giyerken aynı model stradivarius markanında 36 beden alsam bile giydikçe 40 beden gibi oluyor...

19 kasım 12:00

811. Bu sezon toparlamış kendini derken yine salakça bir tasarım hatalarını yakaladım.

Aldığım jean'in arkasına, güya dizden katlanma yeriymiş gibi, dümdüz yatay çizgilerle taşlama yapmışlar. Çizgilerin, biraz çaprazlarla ve asimetriyle normal vücut hareketiyle oluşan görüntüye benzetilmeye çalışılmamış olması zaten facia, daha da kötüsü bunun diz değil de baldır hizasında yapılmış olması. Giyince Baya arka baldırınızda çizgiler var manasızca.

İade etmek istediğimde sağolsunlar ok dedi bu seferki mağaza ama başka bir tane bile kendime yakıştırabildiğim güzel jean bulamadım. Daha fazla aramaktan da yoruldum açıkçası, aldım çıktım o yüzden aynı jean'i bile bile.

Yine dikkat edin derim, saçma sapan işler yapmaya devam ediyorlar.

19 kasım 09:46 19 kasım 09:46

7643. limonian'da manyo markasının ürünlerinde %30 indirim var. "manyo5" koduyla ekstradan %5'lik bir indirim daha yapıyor. buradan bifida içeren ampul ve maya özlü krem alacaktım hazır indirim varken ama şöyle bir bakayım başka yerlerde ne kadar derken çiçeksepeti'nde daha uygun olduğunu gördüm fiyatların. 250 lira daha düşük fiyata aldım sonuç olarak iki ürünü. alacaklarınız varsa siz de bi bakın.

19 kasım 00:17

225. Bu markadan sadece aldığım jeansler dayanıklı çıktı onun dışında özellikle triko almayı ben de tavsiye etmem. Dış giyim bazı modellerde alınabilir ama Mağaza gezdiğimde de pull n bear ve stradivarius triko kalitesinin çok düşük olduğunu dokusundan da fark ediyorum. Birkaç sene öncesinde aldığım keten gömlekler filan da bile çok dayanıklı çıkmadı hemen eli yüzü dağıldılar. Pantolonları iyi ama onun dışındakilerde kalitesi düşük bence de.

18 kasım 14:41

224. geçen sene basic bir trikosunu almıştım. 2-3 kez giydim ve tiftiklendi. görselini ekleyeceğim. resmen kullan/ at ürünü satıyorlar ama eşeklik bizde. bu kalitesizliğe gidip de 700-800 tl vermeye devam edersek keriz silkelemeye devam ederler böyle.

18 kasım 12:20

541. maalesef 2 ay içinde daha küçük bir eve taşınacağım ve iyi durumda olan giymediğim kıyafetlerimi satıyorum.

genelde zara ve twist oluyor, birkaç bot ve çizme de ekledim. mac ve maybelline far da var. bu aralar baya bir yükleme yapacağım. fiyatları çok uygun tuttum

(link: https://dolap.com/ara?q=%40ekrhn1&sira=yeniden-eskiye dolap)

gardrops adım da ekrhn dolap'tan beğendiğiniz ürün olursa gardrops'tan yazın onu da yüklerim. süslü'den geldiğinizi belirtirseniz ek indirim de sağlamaya çalışırım.

17 kasım 21:53

5. parfüm yorumu ararken keşfettiğim bir YouTube kanalı.

başkasının yanında dinlemeden önce iki kere düşünün, 18+ konuşmaları var çünkü. Ama bana baya eğlenceli geldi muhabbeti.

(link: https://youtu.be/ZSpdknksYZY?si=RFphMdb9XNe388v8 Kendisini keşfettiğim video şu)

Parfüm yorumları dinlemeyi sevenlere tavsiye ederim.

17 kasım 15:57 17 kasım 15:58

1897. Müşterilerin umrunda olmadığı, memnuniyetin sıfır olduğu firma. 10 adet monte askılık siparişimin içinden 4 tane çıktı, müşteri hizmetlerini aradığımda bana satıcıya talep oluşturmam gerektiğini, onların da 3 iş günü içinde döneceğini söyledi. Saçmalık burada başlıyor, ben satıcıyla niye muhatap oluyorum? O zaman trendyoldan alışveriş yapmamın sebebi ne, ne vasfı var? Bana zaten 10 tane olması gereken ürünü dalga geçer gibi 4 tane gönderen satıcının neden keyfini bekliyorum? Bu kadar müşteri memnuniyetini önemsemeyen bir firma, nasıl bu kadar binlerce sipariş alıp tekel oluyor aklım almıyor.

14 kasım 19:28