güncel
  • girdiler (30631)
  • medya (2574)
tarih
oy (güzelinden)

30. Onarıcı prebiyotik şampuan jojoba yağı içeren versiyonunu kullandım, saçlarımı hem daha kırılgan yaptı hem de kepek oluşumuna neden oldu. Kokusu çok fresh, çevremden bu konuda iltifatlar da aldım fakat kepek durumu beni çok uğraştırdı. Şampuanı bitirmek de istiyorum bu sebeple mix kullanıyorum bir hafta başka bir şampuan diğer hafta bu ya da iki kere şampuan kullanacaksam duşta farklı farklı olacak şekilde. Yalnız bu serinin serumu var ona diyecek lafım yok mis gibi bir ürün mis

25 mart 13:00

2. Geçenlerde indirimden 20 liraya almıştım ve haftada en az üç gün ısıl işlem uuyguladığım kuru saçlarımı yumuşacık yaptı. Bunun üzerine aynı serinin saç kremini aldım memnun kaldım. Saç krem tüpü daha büyük olabilir. Ayrıca maskesi gibi yoğun nemlendirme yapsın istiyorsanız da saçınızı yıkayıp kremledikten sonra 5 dakika bone ile bekletirseniz aynı etkiyi veriyor. Tam bir fiyat performans ürünü. Beğendim.

24 mart 19:02

438. saçlarımdaki elektriklenmeyi yatıştırıp onları çok daha parlak ve sağlıklı gösteriyor. Benim omuz hizasındaki saçlarım için bir nohut tanesi kadar ürün yeterli geliyor. Ürünü ellerimin arasında ısıtıp saç boylarıma uyguluyorum. saçlarımın kopmadan rahatça taranmasını sağlıyor. Kuru ve sert saçlarım yumuşacık oluyor.

21 mart 22:33

9. temizliği güzel. saçların temizlendiğini hissedebiliyorsunuz. genel olarak koku üzerinde durulmuş, kokusu herkese hitap etmeyebilir ama çok da rahatsız edici bulmuyorum. diğer şampuanların şekerimsi ya da yapay çiçek gibi kokusuna benzemiyor. daha sabunumsu bir kokuya sahip.gerçekten yağlı saçlarınız varsa arındırıyor. yıkadığım gün ve ertesi gün hacmi sağlıyor. benim saçlarımda ağırlık yapmadı. bir süre önce bulamıyordum. son zamanlarda yeniden satışı yapılmaya başlanınca gratisten yaz indiriminde stok yaparak aldım. eğer saçlarınızın mucizevi şekilde hacmen kabarmasını bekliyorsanız bu çok büyük bir beklenti olur. ancak yıkadığım gün ve ertesi gün sönmesin yapışmasın istiyorsanız bunun için verimli. en azından özellikle 2 günde bir saç yıkayanlar denemeli.

10 mart 15:08 10 mart 15:09

8. Saçı dolgun ve güçlü göstermeyi vaat ediyor, ama gerçekten etkisini görmek için düzenli kullanmak şart. Güzel bir hacim veriyor ama mucize beklememek lazım.

5 mart 15:30

75. benim heyecanla bekledigim olay. saclarimin beyaz ya da gri olmasini acayip sabirsizlikla bekliorum, bence acayip cool duruyor. saclarim koyu kahve rengi, hic boyanmadi, 2 tel falan beyazim var titizlikle sakindigim. 32 yasindayim umarim 30larin sonuna dogru komple gri olur.

4 mart 19:33

938. Saç diplerine değdiğinde sivilce çıkardığını farkettim o sebeple değdirmeden 2 haftada bir maske yapıyorum. Baya toparlıyor.

4 mart 12:58

1. eczanedeki adamın yağlanmayı kesin geciktirir iddiasıyla aldığım, kısa sürede herhangi bir arındırıcı şampuandan farkını görmediğim para tuzağı.

3 mart 17:19

7. bu ürün üst sıralarında güzel içerikler barındırıyor ve de sülfatsız. ama kullanamadım severek, saçımı çok ağırlaştırdı yağlandırdı. bir de parfümü çok ağır, rahatsız etti.

3 mart 17:07

1. saçımın en yağlandığı günlerde arındırıcı niyetine kullandığım bitkisel şampuan. gıcır gıcır temizlik, uzun saçta kurutucu olabilir. ama saç derimi kuru veya irite olmuş hissettirmiyor kesinlikle. hem iyi arındırıp hem saç derisini mahvetmeyen şampuanlar listemde bir numara.

3 mart 16:58