güncel
    • girdiler (7986)
    • medya (481)

10. kimse memnun kalmamış başlıkta ama bana çok iyi geldi. kuruya dönük karma cildim var, satıcı bunu önerdi. iki haftadır kullanıyorum ve yüzüm yıkamadan sonra nemli kalıyor. köpürüyor bu arada gayet temizlediğini de hissediyorum. sivilce çıkarmamı da engelledi regl dönemimde hep sivilcem olurdu bu ay 0 sivilce. ben yves rocher'den devam her alışverişimde bir sürü hediye veriyorlar çuk tatlısınızzz ♡♡♡♡♡

18 kasım 08:44

19. Önce yağ bazlı bir temizleyici ardından su bazlı bir temizleyici ile yüzü 2 kez yıkayarak temizlediğimiz bir yöntemdir.

An itibariyle vazgeçtiğim de yöntemdir. Göz makyajını yağ ile çıkartmak aşırı kolay oluyordu ancak yüzümün farklı bölgelerinde pütürler ve çene boyun bölgemde kocaman sivilceler çıkmaya başladı. Birkaç gün hiç yapmadım, ardından makyajımı çift aşamalı temizlikle yıkadım ve tekrar sivilce çıktı. Demek ki benim cildime uygun bir yöntem değil.

18 kasım 02:53

3. altına sivilce söndürücü tedavi edicilerle (treatment) uygulandığında çok daha başarılı. Ben dermatoloğun önerdiği sivex'i kullanıyorum. Sivex üzerine bantla beraber daha kalıcı oluyor ve gece yastığa bulaşıp silinmiyor.

Tek başına tedavi edici özelliği çok yok, (link: https://www.suslusozluk.com/cettua-spot-clear-patch?i=1280463 cettua bantları) bir tık daha başarılıydı ancak artık satışta olmadıkları için bee beauty'i tekrar almayı düşünüyorum.

İlgisini çekenler için tam içerik listesi: sodyum poliakrilat, tea tree oil, xanthan gum, glycerin, water

17 kasım 14:06 17 kasım 14:07

1. soru cevapta çok sık gördüğüm için başlığını açmak istedim. genelde güzel indirimleri oluyor, ben de birçok ürününü kullandım almak isteyenler için fikir olursa diye yazayım dedim.

öncelikle benim cildim akneye meyilli ve kuru bir cilt, regl dönemi sinir stres vs. bu tür şeyleri hiç affetmez direkt sivilce çıkarır sağ olsun. devamında da sürekli lekelerle uğraşırım ama artık kabul ettim bunu.

benim licape ile tanıştığım dönem yine cildim stresten aşırı sivilceliydi. ve ben onlarla sürekli oynadığım için her yerimde leke vardı.

o dönem kullandığım (link: https://www.licape.com.tr/azelaic-acid-serum azelaic serum) sivilcelerde çok etkili olmuştu, şimdi yine aldım çünkü sivilceniz çıktı diyelim, bunu sürüyorsunuz ertesi gün şişliği iniyor diğer gün de tamamen kuruyor. ben de en azından böyle oldu, o yüzden bittikçe alırım.

lekelerim için (link: https://www.licape.com.tr/arbutin-serum arbutin serum) o zamanlar için yine çok iyi gelmişti ama maalesef sivilcelerim sürekli çıkmaya devam ettiği için (uzun ve stresli bir sürece girmiştim) ileriki lekelerimde pek bir işe yaramadı çünkü lekeler artık çok koyulaşmıştı. şu an yeniden aldım ama pişman oldum çünkü en başta kullanırsanız cidden lekelerin rengini açıyor ama yerleşmiş ve iyice koyu lekeler için yeterli olduğunu düşünmüyorum, başka bir arbutin kullanacağım bitince.

(link: https://www.licape.com.tr/c-serum c vitamini serum) ben bu serumu kullandığımı unutup bir daha aldım dfhskjdfhsk aydınlatma etkisi çok iyi değil bence iyi bir nemlendirici ile kendini gösterebilir. ayrıca yapısı da çok katı resmen zor damlıyor bir daha almam.

(link: https://www.licape.com.tr/cilt-temizleme-yagi-200ml makyaj temizleme yağı) ilk aşamada bende sivilce yaptı çok sık makyaj yapmadığım için çok kullanmıyorum ama biterse tekrar almam, yüzünüzde masaj yaparak kullandığınızda makyaj cıkarma performansı iyi ama dediğim gibi sivilce cıkardığını düşünüyorum.

(link: https://www.licape.com.tr/micellar-tonik tonik) hiçbir işe yaradığını düşünüyorum anca makyaj kalıntılarını silersiniz ama hiç gerekli bir ürün değil.

(link: https://www.licape.com.tr/hyaluronik-asit-krem nemlendirici krem) bunu daha yeni aldım ama daha henuz güzel bir etkisini göremedim, bence iyi bir nemlendirici değil ya da bahsedildiği kadar yoğun değil. sonradan güzel bir etkisini görürsem güncellerim

(link: https://www.licape.com.tr/termal-su-spreyi su spreyi) bir keresinde kargo bedava olsun diye almıştım, çok uyguna geliyordu. bence yine çok bir etkisi yok ben makyaj öncesi suratıma sıkıyorum ama üstüne başka bir nemlendirici falan sürüyorum. hiç gerekli bir ürün değil, bir daha almam.

ürünler ile ilgili genel yorumum ise şu; eğer çok sorunlu bir cildiniz yoksa ara ara sivilce ve leke sorunu yaşıyorsanız bu ürünler size iyi gelir, normal bir rutin oluşturursunuz. ama benim gibi belli periyotlarla sivilce leke sorunu yaşıyorsanız ve zaten sivilceye meyilli bir cildiniz varsa bu ürünlerden ziyade daha güçlü ve etkili serumlara ihtiyacınız olabilir. ben şu an yine leke-sivilce dönemimdeyim niye aldın derseniz biraz konfor alanına bağlılık gibi oldu bi de 3 al 1 öde indirimi çekici geldi dkjjkhfd ama bu elimdekiler bitince daha farklı markaların serumlarını deneyeceğim.

12 kasım 13:21

3. İki buçuk aydır kutusunda da yazdığı gibi düzenli olarak haftada dört gün kullanıyorum. C vitamini, arbutin, traneksamik asit gibi cilt yenilenmesi, cilt tonu eşitlenmesi ve leke giderilmesinde etkili içeriklere sahip olduğundan tercih etmiştim ancak hiçbir etkisi yok gerçekten. Sıfır. Selim Bey'in son dokunuşları kadar tesirsiz bir ürün.

5 kasım 02:02

327. cildimin kuru olmasına rağmen çıktığı zaman kocaman çıkan şey.

31 ekim 15:13

326. Ne cilt bakımı yaparsam yapayım belirli yerlerde aynı çıkan sivilceler var asla geçmeyen

25 ekim 17:20

325. başımın belası olarak cildimde bir türlü geçmeyen, cilt bakımıyla değil de hormonal olanlarıyla boğuştuğum hede.

24 ekim 19:41

9. ufak tefek kızarıklıklarıma iyi gelsin canlılık versin diye almıştım. 2 haftadır her gün kullanıyorum ne ekstra bir nem, ne bir dolgunluk, ne yatıştırma, ne sivilce söndürme. ha musluk suyu, ha bu yani hiçbir fark yok. iyi ki küçük boyunu almışım. avene termal sudan (150 tele) devam boşuna 300 bayılmayın buna.

22 ekim 14:48

36. yaklaşık iki aydır bu temizleyiciyi düzenli olarak kullanıyorum. karma cildimde bir reaksiyona neden olmadı,kurutmadı. temizleme görevini tam olarak yerine getirdi. ama bir sürü daha uygun fiyatlı aynı performansta ürün kullandım. indirime vs. girmediği sürece almam. ha çook köpürüyor ürün uzun süre gidecek gibi görünüyor.

19 ekim 14:24